ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

 

 

Άρθρο στην εφημερίδα «Εμπρός»

Ακούμε συνεχώς: «Μα ο Τσίπρας δεν εφαρμόζει αριστερή πολιτική, αντίθετα, ξεφτιλίζει την αριστερά και την ιστορία της»! Σαν να μας λένε δηλαδή ότι η εγκληματική κυβέρνηση του Τσίπρα ρέπει προς τα δεξιά, ενώ η αριστερά είναι άλλο πράγμα, κάτι το ιδανικό και διαφορετικό από την κακιά δεξιά! Πρώτον, δεξιά και αριστερά, ήτοι καπιταλισμός και κομμουνισμός, είναι 2 δίδυμα γουρούνια με την ίδια μύτη, γεννήματα και τα 2 από τους ίδιους αρρωστημένους εγκέφαλους και με τον ίδιο ακριβώς σκοπό: Την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, μέσω της διεθνοποίησης του κεφαλαίου και του εργατικού δυναμικού. Άρα, δεξιοί και αριστεροί είναι το ίδιο απάνθρωποι, γι’ αυτό και ακολουθούν τις ίδιες «συνταγές» και τις ίδιες εντολές από τα ίδια αφεντικά.

Δεύτερον, η πονηριά που κρύβεται πίσω από την δικαιολογία ότι «ο Τσίπρας δεν εφαρμόζει αριστερή πολιτική», είναι τόσο φθηνή και γελοία, που δεν κοροϊδεύουν πια κανέναν. Όσο κι αν προσπαθούν να πείσουν ότι η αριστερά είναι κοινωνικά δίκαιη, ανθρώπινη και με ισόνομη πολιτική, τόσο θα σκοντάφτουν στην αιματοβαμμένη και δολοφονική ιστορία της, στο ίδιο το παρελθόν της, το οποίο μάταια προσπαθούν να αποκρύψουν για να αυτοεξαγνιστούν. Δεν τους σώζει τίποτα! Η ιστορία δεν σβήνεται και όταν διαστρεβλώνεται, διαψεύδεται από τις Ιστορικές Αλήθειες. Και όχι μόνο είναι εγκληματική η αριστεροκομμουνιστική πολιτική, αλλά παραμένει ίδια. Έναν αιώνα πριν, αρχίζει το ποινικό μητρώο του ΚΚΕ στην Πατρίδα μας, με τους άθλιους εθνοκτόνους, άθεους, διεθνιστές ληστοσυμμορίτες, σκληρούς και ψυχρούς φονιάδες, απόλυτα ξενόδουλους, προδότες και μηδενιστές, οι οποίοι προσπάθησαν πολλές φορές να μας φορτώσουν το τυραννικό καθεστώς του μπολσεβικισμού. Η θεωρία τους ήταν ο κρατισμός, τα κομματόσκυλα στην Δημόσια Διοίκηση, η τρομοκρατία, η ψευτιά, ο χαφιεδισμός, η προπαγάνδα με κάθε μέσον, ο αυταρχισμός και η πλύση εγκεφάλου των μικρών παιδιών, μέσω της ελεγχόμενης κρατικής παιδείας και σωφρονισμού. Είναι τόσο ίδια η θεωρία και οι πρακτικές των μπολσεβίκων με την σημερινή πολιτική του Τσίπρα, που μόνο ένας τυφλός ή ένας βλάκας δεν θα διαπίστωνε την απόλυτη ομοιότητά τους.

Στον συμμοριτοπόλεμο με το ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ, εξαφάνισαν χιλιάδες Ελληνόπουλα από τον Εθνικό ιστό, τα οποία μετέφεραν βίαια στο «παραπέτασμα» για να δημιουργήσουν μισέλληνες γενίτσαρους, ενώ σήμερα κάνουν αφαίμαξη του Έθνους μας με την ανεργία των νέων, οι οποίοι φεύγουν στα ξένα για να μην πεθάνουν από την αριστερή πείνα και την φτώχεια που μας έχουν φέρει. Τουλάχιστον 500 χιλιάδες επιστήμονες και ειδικευμένοι εργάτες έχουν φύγει στο εξωτερικό, εκτός από τους ΝΕΚΡΟΥΣ Έλληνες που έχουμε εξ αιτίας τους, από την εγκληματικότητα, τις αυτοκτονίες, τα ναρκωτικά, τις πλημμύρες, τις φωτιές, αλλά και τις «νόμιμες» εκτρώσεις, οπότε συνεχίζονται οι ανθρωποκτονίες των τότε μπολσεβίκων, όταν ξεκοίλιαζαν εγκύους, βίαζαν και έκαιγαν ζωντανούς τους Εθνικόφρονες ή τους πετσόκοβαν με τα κονσερβοκούτια.

Με τους ληστρικούς φόρους δε, παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων μέσω των πλειστηριασμών, δίνουν… κουπόνια και επιδόματα στους φτωχοποιημένους Έλληνες και γεμίζουν την Πατρίδα μας με τριτοκοσμικούς λαθροεισβολείς μέσω των ΜΚΟ που είναι το alter ego τους, αφού πιστεύουν πάντα στον «ταξικό πόλεμο», οπότε επιμένουν στην κομμουνιστική παγκοσμιοποίηση, με την πληθώρα των λαθροεργατών.

Είναι αρνητές της Ιστορίας μας και πάντα συνειδητοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Χαρίζουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ όπως τότε στους σλαβοκομιτατζήδες, αφού είναι απάτριδες και δεν αισθάνονται – ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ – ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Ό,τι κάνει ακριβώς ο Τσίπρας και η παρέα του. Δεν υπάρχει «άλλη», «καλή αριστερά». Και οι μπολσεβίκοι που νικήθηκαν στον Γράμμο και το Βίτσι στις 29 Αυγούστου του 1949, είναι εδώ! Είναι τα ζόμπι της Ιστορίας, οι βρικόλακες που ξαναγύρισαν ανάμεσά μας! Μάλλον τρώμε, εκτός από κουτόχορτο και σανό, πολύ… λησμοβότανο, μ’ αυτή την συμμορία της «πρώτης φοράς αριστερά». Στο χέρι μας είναι, να ‘ναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

ΠΕΒ