ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

 

Ενώ το σάπιο σύστημα εξουσίας της Γερμανίας – παράρτημα των διεθνών τοκογλύφων, περίμενε ύφεση των πατριωτικών συγκεντρώσεων, του προκύπτει το ακριβώς αντίθετο! Όχι μόνον συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις (με αφορμή την δολοφονία 35χρονου Γερμανού από «προσφυγάκια»), αλλά συμμετέχει όλο και πιο πολύς κόσμος σ’ αυτές!

Έτσι, χθες το απόγευμα έγιναν δύο πατριωτικές συγκεντρώσεις, που διοργανώθηκαν από το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) και την πατριωτική κίνηση «Pegida», στις οποίες συμμετείχαν περί τα 10.000 άτομα. Και το ακόμα πιο ανησυχητικό για το σύστημα, ήταν ότι οι δύο συγκεντρώσεις ενώθηκαν σε μία, γεγονός που δείχνει ότι οι πατριωτικές δυνάμεις κάνουν πέρα τις όποιες διαφορές τους, μπροστά στον κοινό σκοπό και στον κοινό εχθρό!

Η απάντηση του συστήματος δόθηκε με μια αντισυγκέντρωση 70 οργανώσεων της «Συμμαχίας Κέμνιτς χωρίς ναζί» στην οποία συμμετείχαν Σοσιαλδημοκράτες, Πράσινοι και πρώην καταδότες της Στάζι – του κόμματος Η Αριστερά (Die Linke). Μόνο που αυτά τα συστημικά σιχάματα ήταν πολύ θλιβερά και πολύ λίγα για να τρομοκρατήσουν τους ξεθαρρεμένους πατριώτες και να τους κλείσουν στα σπίτια τους!

Και έπεται συνέχεια, στην Ευρώπη των λαών που ξυπνούν από τον λήθαργο!