ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ: Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ!

Σε πραγματικά δύσκολη θέση βρίσκεται το σάπιο σύστημα της Γερμανίας, από τις συνεχείς διαδηλώσεις των πατριωτών και την εθνικιστική αφύπνιση!

Έτσι, ο υπουργός Εξωτερικών της φράου Μέρκελ με το «περίεργο» όνομα Χάικο Μάας, απηύθυνε σήμερα έκκληση προς τον μαρξιστικό υπόκοσμο, να βοηθήσει την κατάσταση.

Ιδού οι σχετικές του δηλώσεις στην Bild, που μυρίζουν βία, αίμα και καταστολή – κρατική και παρακρατική:

«Πρέπει να αντιταχθούμε στους ακροδεξιούς εξτρεμιστές. Στη γενιά μου έχει δοθεί η ελευθερία, το κράτος δικαίου και η δημοκρατία. Εμείς δεν αγωνιζόμαστε γι αυτά, τα θεωρούμε αυτονόητα. Δυστυχώς, υπάρχει μια απάθεια στην κοινωνία μας που πρέπει να υπερνικήσουμε. Καλώ τους συμπατριώτες μου να σηκωθούν από τον καναπέ και να ανοίξουν το στόμα τους. Η εποχή της απάθειας πρέπει να τελειώσει. Ο φασισμός είναι εδώ. Τώρα όλη η κοινωνία καλείται να σώσει τη φήμη της Γερμανίας στον κόσμο. Πρέπει να αντιταχθούμε στην άκρα δεξιά, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους νεοναζί και τους αντισημίτες. Μόνο τότε τα ξενοφοβικά εγκλήματα που βλάπτουν τη φήμη της Γερμανίας θα σταματήσουν. Δεν ανεχόμαστε οι ακροδεξιοί να διεισδύουν στην κοινωνία μας».

Είναι φανερό, πως τρίζουν τα θεμέλια του συστήματος στην μεγαλύτερη χώρα της Ευρώπης! Κι αυτό δεν μπορεί πλέον να το σταματήσει το παρακρατικό χαφιεδαριό της Στάζι, όσες εκκλήσεις και να του απευθύνουν τα ψοφόσκυλα της φράου Μέρκελ!