ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΕΣ!

Πως «ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων», είχε πει κάποτε ο δρ. Σάμουελ Τζόνσον, εννοώντας βεβαίως τον ψευτοπατριωτισμό. Οι ψεκασμένοι προδότες της Μακεδονίας, εκτός από τον ψευτοπατριωτισμό καταφεύγουν και στον θεατρινισμό, μπας και διασώσουν τα πολιτικά τους σαρκία!

Έτσι, η πολιτική απατεώνισσα Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία «μετακόμισε» από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη στο υπουργείο του Πανούλη της, στην Αθήνα, επειδή δεν τολμούσε –για τους γνωστούς λόγους- να κυκλοφορήσει στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας αλλά και στην εκλογική της περιφέρεια (των Σερρών), παρέδωσε κλαίγοντας με κροκοδείλια δάκρυα το υπουργείο στην Νοτοπούλου (καλό κουμάσι και τούτη…), κλείνοντας δε την ομιλία της φώναξε με περισσή υποκρισία… «ζήτω η Μακεδονία», χωρίς να προσθέσει «που πρόδωσα».

Μη νομίζουν τα ψεκαστήρια πως ο ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο! Τα ψεύτικα δάκρυα και οι ψευτοπατριωτικές ζητωκραυγές, δεν πρόκειται να τους γλιτώσουν από την οργή του λαού! Θα δώσουν λόγο για την προδοσία τους, ενώπιών του!