ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΜΕΡΑΚΛΩΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Πληθαίνουν τα δείγματα της ασυδοσίας των λεγόμενων «προσφύγων», που θεωρούν τους τόπους φιλοξενίας τους «αμπέλια του πατέρα τους», όπου κάνουν ότι γουστάρουν.

Έτσι, στον χώρο πρόσδεσης των σκαφών του λιμανιού της Χίου, 3 Παλαιστίνιοι (κατά δήλωσή τους…) και 3 Ιρακινοί, είχαν… μερακλώσει και καθήμενοι κάθονταν στα παγκάκια ενοχλούσαν τα πληρώματα των σκαφών με έντονο τρόπο με αποτέλεσμα να κληθεί το Λιμεναρχείο και να τους προσαγάγει.

Λίγο αργότερα, στον ίδιο χώρο, εμφανίστηκαν τρεις… μερακλωμένοι Ιρακινοί, οι οποίοι άνοιξαν ένα ραδιόφωνο στη διαπασών κι άρχισαν να χορεύουν τσιφτετέλια και να φωνασκούν νυχτιάτικα. Τα πληρώματα των σκαφών ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο, άνδρες του οποίου πήγαν στο σημείο κι έκαναν… συστάσεις στα ενοχλητικά «προσφυγάκια».

Μόλις έφυγαν οι άνδρες του Λιμενικού, τα «προσφυγάκια» άρχισαν πάλι το χαβά τους, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν εντόνως τα πληρώματα των σκαφών.

Απαντώντας στις εύλογες διαμαρτυρίες τους, τα «προσφυγάκια» επιτέθηκαν σε πλήρωμα ενός ιστιοφόρου από την Τουρκία, γρονθοκοπώντας έναν εκ των διαμαρτυρομένων, που κατέληξε στο Νοσοκομείο.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!