ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ «ΥΠΟΔΟΧΗΣ» MISTER TSIPRA ΣΤΗΝ ΔΕΘ… ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ – ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναγγελία για συλλαλητήριο κατά της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, «χωρίς εξέδρες και ομιλητές», στις 8/9/2018 και ώρα 19:00, έξω από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ, έκαναν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) και οι Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία:

«Το Σάββατο 8/9/2018 και ώρα 19:00 καλούμε όλους τους Έλληνες έξω από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης για να εκφράσουμε ειρηνικά και αποφασιστικά την έντονη αντίδραση μας στην συμφωνία των Πρεσπών που πλήττει ανεπανόρθωτα τα δίκαια του Μακεδονικού Ελληνισμού. Όλοι με την Ελληνική σημαία στο χέρι ελάτε να πλημμυρίσουμε την Θεσσαλονίκη με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα στην έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η συγκέντρωση είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων γιατί δεν πρέπει να επιτραπεί η σλαβοποίηση του Μακεδονικού Ελληνισμού που οδηγεί σε παραχώρηση Ελληνικών εδαφών. Χωρίς εξέδρες και ομιλητές. Θα μιλήσει ο Ελληνικός λαός».