«ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΑΜΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΜΕ!

Μεγάλη δημοσιότητα –και πολύ σωστά!- δόθηκε από τα ελληνόφωνα ΜΜΕ στην συνάντηση του Ιταλού πατριώτη Σαλβίνι με τον Ούγγρο πατριώτη Όρμπαν, αλλά σιγή ιχθύος επικράτησε για μια άλλη συνάντηση που έλαβε χώρα την ίδια μέρα και στον ίδιο τόπο!

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός Κόντε δέχτηκε σε επίσημη επίσκεψη στη Ρώμη τον πρωθυπουργό της Τσεχίας Μπάμπις, ο οποίος είναι μεγιστάνας του πλούτου, συγκυβερνά με το «αδελφό» των κουκουέδων Κ.Κ. Τσεχίας, κι έχει χαρακτηρίσει “δρόμο για την κόλαση” την υποδοχή των λεγόμενων «προσφύγων» από τις ευρωπαϊκές χώρες. Μάλιστα, ο συγκυβερνών με τον «Κουτσούμπα» της Τσεχίας, προετοιμάζοντας το ταξίδι του δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες σε ιταλική εφημερίδα ότι “έχουμε πολλές κοινές ιδέες με την Ιταλία σε θέματα – κλειδιά της Ε.Ε., τους μετανάστες ή πόση ευρωπαϊκή ολοκλήρωση θέλουμε και πόση εθνική κυριαρχία”, ενώ κατά την συνάντηση με τον Ιταλό ομόλογό του, αρνήθηκε να υποδεχθεί η χώρα του έστω κι ένα «προσφυγάκι» και τάχθηκε υπέρ της εφαρμογής ενός «ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης» αποτροπής της λαθρομετανάστευσης. Όχι μόνο στην χώρα του, αλλά και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς όπως δήλωσε:  «αν δεν δεχτούν η Ιταλία και η Μάλτα (τα «προσφυγάκια»), θα το κάνει η Ισπανία. Και έτσι, στέλνουμε άλλο ένα μήνυμα στους λαθρομετανάστες ότι είναι δυνατόν να πάνε στην Ευρώπη, από το Μαρόκο μέσω Ισπανίας. Αυτό πρέπει να σταματήσει γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα σταματήσουμε τις μεταναστευτικές ροές».

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί έπεσε γραμμή από τον αμερικανοκομμουνιστή Κουτσούμπα και δε γράφτηκε ούτε μια αράδα στα κομμουνιστοκρατούμενα ΜΜΕ της Ελλάδος για την επίσκεψη του Τσέχου πρωθυπουργού στην Ιταλία και τις «ρατσιστικές» δηλώσεις του;