ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΚΑΘΙΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ!

Καμμία απάντηση, επίσημη ή ανεπίσημη, δεν υπήρξε από τους σπαγκοραμμένους του Περισσού, στις καταγγελίες που κάναμε προ ημερών, ότι ετοιμάζονται να παίξουν προβοκατόρικο ρόλο στην Θεσσαλονίκη και να φυλάνε από την οργή του λαού τον Τσίπρα και τους Αμερικανούς υπουργούς στην ΔΕΘ, όπως φυλάγανε τη βουλή κατά την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου.

Μάλιστα, κινητοποιούν και τους «Μπουταίους», δηλαδή τους τσιφλικάδες του ΠΑΜΕ στην Θεσσαλία που εμφανίζονται ως… αγρότες. Μάλιστα, οι λεγάμενοι έδωσαν και συνέντευξη τύπου εμφανιζόμενοι ως «Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων» (ποιών μπλόκων, που έχουνε να βγούνε στους δρόμους χρόνια;), στην οποία ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν στο προβοκατόρικο και αντιλαϊκό «συλλαλητήριο» του ΠΑΜΕ. Ακούγεται δε, πως οι προβοκάτορες θα ανεβάσουν και τρακτέρ, για να τα βάλουν ως ασπίδα προστασίας Τσίπρα και Αμερικανών μπροστά από την ΔΕΘ, αντί για αστυνομικές κλούβες!

Να κάτσουνε φρόνιμα και ν’ αφήσουν αυτά που ξέρουν, τα τσιράκια του Τσίπρα και της αμερικανικής πρεσβείας, γιατί οι πατριώτες της Θεσσαλονίκης είναι οργισμένοι και αποφασισμένοι να σαρώσουν όποια προβοκάτσια βρουν μπροστά τους!