ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Σε μεγάλο μπελά για την φράου Μέρκελ και το σάπιο μεταπολεμικό σύστημα της Γερμανίας, έχουν εξελιχθεί οι συνεχείς διαδηλώσεις των πατριωτών στην πόλη Κέμνιτς της Σαξονίας, λόγω της δολοφονίας ενός 35χρονου Γερμανού από «προσφυγάκια».

Νέα διαδήλωση, λοιπόν, κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της φράου Μέρκελ, πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης, χιλιάδες πατριώτες – 1.000 σύμφωνα με το

Γερμανικό Πρακτορείο, που «κρύβει λόγια»- ενώ το σύστημα «εξαφάνισε» τους παρακρατικούς («γκέι», πρώην ρουφιάνους της Στάζι, πρεζόνια και λοιπούς παρακμιακούς τύπους…) που έκαναν τις προηγούμενες ημέρες αντισυγκεντρώσεις, γιατί κρίθηκε πως φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα.

Εν τω μεταξύ, στο «χορό» των… ανησυχούντων προστέθηκαν και οι σιωνιστές. Έτσι, ο  αντιπρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής του Άουσβιτς, Κριστόφ Χόιμπνερ, δήλωσε ότι «οι επιζώντες του Άουσβιτς σε όλον τον κόσμο παρακολουθούν τα γεγονότα στο Κέμνιτς και ανησυχούν ολοένα και περισσότερο από τις προσπάθειες των ομάδων της άκρας δεξιάς να θέσουν υπό τον έλεγχό τους δρόμους».

Άλλαξαν οι εποχές! Ο εθνικισμός επιστρέφει στην Ευρώπη, κι αυτό ας το πάρουν χαμπάρι άπαντες!