ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ!

Ως γνωστόν, τις προηγούμενες ημέρες, η ΕΛΑΣ εξάρθρωσε ένα μεγάλο δίκτυο διακίνησης «προσφύγων», που δρούσε στην Λέσβο υπό την κάλυψη της ΜΚΟ ERCI. Όπως διαπιστώθηκε, η συγκεκριμένη ΜΚΟ έφερε στην Ελλάδα πάνω από 70.000 «προσφυγάκια» από το 2015 και μετά, με τις ευλογίες των «αλληλέγγυων» Τσιπροκαμμένων, αποκομίζοντας τρελά κέρδη, καθώς η «ταρίφα» ήταν τουλάχιστον 2.000 ευρώ το κεφάλι – χώρια τα υπόλοιπα κέρδη από τις κατοπινές διαδικασίες «ενσωμάτωσής» τους στην ελληνική κοινωνία!

Επικεφαλής της ΜΚΟ ήταν ο Πάνος Μωραΐτης, άγνωστος στο ευρύ κοινό, αλλά πασίγνωστος στους νεοταξίτες και… πολυβραβευμένος! Πιο συγκεκριμένα, για τις υπηρεσίες του προς την Νέα Τάξη Πραγμάτων, είχε βραβευθεί το 2016 από την αμερικανική πρεσβεία και την Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ανάλογο βραβείο, όμως, του απένειμε το 2017 ο Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, ο ΜΟΝΟΣ αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων ευρωπαϊκής χώρας, που έχει εκδώσει ανακοίνωση κατά νομίμου πολιτικού κόμματος –εννοείται κατά της Χρυσής Αυγής. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!