ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΥΨΗΣ-ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ! ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ… 15ΧΡΟΝΟ!

Μπορεί αυτή τη φορά να μην έχουμε –ακόμα!- κινητοποίηση των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» του ΣΥΡΙΖΑ, προς υπεράσπιση των φονιάδων του 25χρονου Νίκου στου Φιλοπάππου (όπως έγινε με το τέρας που είχε σακατέψει την Μυρτώ!), αλλά τα συντρόφια δρουν προς την ίδια κατεύθυνση, με διαφορετικό όμως τρόπο.

Σήμερα, λοιπόν, η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των τριών δραστών της δολοφονικής επίθεσης κατά του Νίκου και κάτω από την φωτογραφία του ενός αναγράφονται τα εξής:

«YOUNAS (ον) IMTISAL του YOYNAS και της SAJIDA, γεννηθέντα στις 16-8-2001 ή 16-8-2003 στο Πακιστάν».

Το οποίον σημαίνει, ότι μπορεί ο φονιάς να είναι 17χρονος, αλλά μπορεί να είναι και 15χρονος! Σε κάθε περίπτωση «ανήλικος», άρα μειωμένου καταλογισμού! Μάλιστα, υποπτευόμαστε ότι τα συντρόφια τον έχουν δασκαλέψει να πάρει πάνω του όλη την ευθύνη για το φόνο και ως «ανήλικος», θα φροντίσουν να πέσει στα μαλακά!

Βεβαίως, υπάρχει η δυνατότητα εξέτασης του εν λόγω «ανηλίκου» από γιατρό, που μπορεί με σιγουριά να προσδιορίσει την  ηλικία του. Γιατί άραγε δεν το κάνουν οι «αρμόδιοι»; Τόσο δύσκολο είναι; Ή μήπως τους χαλάει τη «φάμπρικα» της «αλληλεγγύης»;