ΦΟΡΑΕΙ… ΤΑΓΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ… ΜΑΓΚΑ!

Πανικόβλητος από τις διαδηλώσεις που έρχονται για το μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη, κατά την διάρκεια της ΔΕΘ (να δούμε αν θα τολμήσει να πατήσει το πόδι του…) ο υπουργός που φοράει… τάγκα κάνει στους Σκοπιανούς το… μάγκα, εμφανιζόμενος ως… πατριώτης, για να κατευνάσει τη λαϊκή οργή.  

«Η αναφορά σε μακεδονικό έθνος είναι αντίθετη σε κάθε συμφωνία», είπε ο… «Μακεδονομάχος» που έδωσε στον Τσίπρα το στυλό για να υπογράψει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, απαντώντας στις χθεσινές δηλώσεις Ντιμιτρόφ («είμαστε Μακεδόνες και μιλάμε μακεδονικά»).

Μάλιστα, αυτή τη φορά δεν απείλησε πως θα… ρίξει την κυβέρνηση όταν έρθει προς κύρωση η προδοτική συμφωνία στη βουλή, αλλά με μία δήλωση που μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως, άφησε να αιωρείται η βρώμα ότι θα γίνει… δημοψήφισμα: «τον τελικό λόγο», ανεξάρτητα από το δημοψήφισμα στα Σκόπια, θα έχει ο ελληνικός λαός».

Είναι προφανές, ότι ο προδότης με το… τάγκα, βρίσκει κάθε φορά και κάτι άλλο, για να δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες στον ελληνικό λαό, πως θα αποτραπεί η προδοσία, την τελευταία στιγμή, μα τώρα πια δεν πείθει κανέναν!

Βέβαια, γλώσσα λανθάνουσα… Ναι, αυτή τη φορά έχει δίκιο. Τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο ελληνικός λαός, που θα στείλει τους αμερικανοπροδότες στα τσακίδια! Αρχής γενομένης με τις συγκεντρώσεις οργής της 8/9 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ!

Πίσω προδότες!