ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ: ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Σε μια πρωτοφανή δήλωση προέβη ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ζέιντ, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Γενεύη. Ειδικότερα, το υψηλόβαθμο στέλεχος του νεοταξίτικου οργανισμού, σχολιάζοντας την οργή του γερμανικού λαού για την άνανδρη δολοφονία 35χρονου συμπατριώτη τους από συμμορία «προσφύγων», χαρακτήρισε «σκανδαλώδεις» και «σοκαριστικές» τις διαδηλώσεις των εθνικιστών και ζήτησε να καταδικαστούν απ’ όλους τους υψηλόβαθμους (πρωθυπουργούς, προέδρους, υπουργούς, κ.λπ.) αχυράνθρωπους της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ευρώπη:

«Αυτός που σκότωσε τον Γερμανό πρέπει να τιμωρηθεί, αλλά αυτό που συνέβη στη Σαξονία τις τελευταίες ημέρες ήταν πραγματικά σοκαριστικό. Μπορεί μερικές φορές να αισθάνεστε αποθαρρυμένοι για την ανάπτυξη των κομμάτων αυτών της άκρας δεξιάς, με μια κατά τα φαινόμενα πλήρη αμνησία και έλλειψη μακροπρόθεσμου προσανατολισμού που συνεχίζεται, παρά τα όσα βλέπουμε…».

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ακούσατε ποτέ οποιονδήποτε λακέ της Νέας Τάξης, να χαρακτηρίζει «σοκαριστικές» και «σκανδαλώδεις» τις διαδηλώσεις που κάνουν κάθε τόσο οι ακροαριστεροί, με τα σύμβολα καθεστώτων που εξόντωσαν προγραμματισμένα εκατομμύρια ανθρώπους; Ποτέ! Προφανώς, γιατί οι πάσης φύσεως αριστεροί είναι τσουτσέκια της αμερικανοσιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων και μόνον τους εθνικιστές φοβούνται οι διεθνείς τύραννοι!