ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΖΕΡΤ-ΣΟΒΙΕΡΤ ΤΩΝ 2.251 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ 206! ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ!

Σε μια ακόμα μέγιστη πρόκληση προς τον ελληνικό λαό, που πληρώνει το «μάρμαρο», προχώρησαν οι Καλφαγιάννηδες της ΣΥΡΙΖΕΡΤ-ΣΟΒΙΕΡΤ.

Ενώ έχουν στη διάθεσή τους 2.251 –κοκκινοφρουρούς!- «εργαζόμενους», ζητάνε από τον υπουργό Παππά (ή τους είπε ο Παππάς να του ζητήσουν…) επιπλέον 206 άτομα!

Αυτό αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ της 22ας Αυγούστου, απόφαση η οποία αναμένεται να οριστικοποιηθεί στην συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, που θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ οι προσλήψεις θα γίνουν για την «κάλυψη αναγκών της ΕΡΤ ΑΕ στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του προγράμματός της για την περίοδο 2018 -2019» (έτσι το λένε τώρα…), ενώ οι προσλήψεις θα αφορούν δημοσιογράφους, τεχνικούς αλλά και διοικητικό προσωπικό, συριζοκαμμενικών φρονημάτων βεβαίως-βεβαίως!
Παρεμπιπτόντως, για να καταλάβουμε τι γίνεται, στον νόμο Παπά για τα ιδιωτικά κανάλια, ο απαραίτητος αριθμός των εργαζομένων είχε οριστεί στους 400 ανά κανάλι, με τους ιδιοκτήτες των καναλιών να διαμαρτύρονται ότι ο αριθμός είναι υπερβολικός…

Διοριστείτε σύντροφοι, διοριστείτε!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για άμεση και ολική εκκαθάριση της ΕΡΤ από τα 2.251+206 κομματόσκυλα!