ΑΙΣΧΟΣ! ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΖΑΜΙ!

Διαταγή από το διεθνές (υπερατλαντικό) κέντρο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που τους καθοδηγεί, έλαβαν προσφάτως οι εθνικοί Εφιάλτες Τσίπρας και Καμμένος, να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους οι εργασίες του ισλαμικού τζαμιού του Βοτανικού, για να λειτουργήσει το νέο έτος.

Στα πλαίσια αυτά, συνεργεία των εταιριών που έχουν αναλάβει το έργο της ανέγερσης, ισοπέδωσαν σήμερα τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος – Παναγιάς της Ελευθερώτριας.

Η ύπαρξη πολιτικής εντολής για την ισοπέδωση (που θυμίζει ημέρες Σοβιετίας), από Τσίπρα και Καμμένο, είναι αναμφισβήτητη, καθώς οι εταιρείες δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν χωρίς την ύπαρξη τέτοιας στην ισοπέδωση, καθώς εκκρεμεί η υπ’ αριθμόν Ε2011/2017 αίτηση 150 πολιτών ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία και αγνοήθηκε!

Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών, που ισλαμοποιεί τη χώρα!

(ΥΓ): Φυσικά, δεν υπήρξε καμμιά αντίδραση στην ελεεινή αυτή πράξη, από τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», καθώς έχουν υπερψηφίσει όλοι στη βουλή την κατασκευή του τζαμιού και γνώριζαν πολύ καλά, ότι για να γίνει αυτό δυνατό έπρεπε να κατεδαφιστεί ο Ιερός Ναός! Η Χρυσή Αυγή αντέδρασε άμεσα, με κατάθεση ερώτησης στη βουλή από τον συναγωνιστή βουλευτή, Γιάννη Λαγό και έπεται συνέχεια για τον συντονισμό των αντιδράσεων των Ελλήνων, στην ισλαμοποίηση της χώρας!