ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ (ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ)

Μήνυμα «εθνικής συνεννόησης» και «συναίνεσης» (εννοώντας βεβαίως των δύο βασικών πόλων του συστήματος, δηλαδή της Νουδούλας και του ΣΥΡΙΖΑ) εξέπεμψε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο 24/7, ο ψοφοδεξιός επίτροπος για τη Μετανάστευση, την Ιθαγένεια και τις Εσωτερικές Υποθέσεις, Δημητράκης Αβραμόπουλος:

«Η συναίνεση είναι προϋπόθεση για να προχωρήσει η χώρα μπροστά. Χρειάζονται φοβερές προσπάθειες για την ανάταξη της οικονομίας και τη θεσμική ανασυγκρότηση, ζητούμενο είναι η ανασυγκρότηση του κράτους και αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά από όλους μαζί. Είναι ευθύνη του πολιτικού συστήματος, είναι ηθική και πατριωτική υποχρέωση η αναζήτηση συναινέσεων για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στους θεσμούς».

Επειδή δε, για να επιτευχθεί η «συναίνεση» και η «εθνική συνεννόηση» (που στην περίπτωσή μας μπορεί να φτάσει μέχρι τον σχηματισμό «μεγάλης συγκυβέρνησης» Νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»…) πρέπει να υπάρχει και η απειλή ενός… «μπαμπούλα», ο ψοφοδεξιός Αβραμόπουλος τον περιέγραψε, εννοώντας σαφέστατα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής:

«Τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει δύναμη τα εθνικιστικά-λαϊκιστικά κινήματα, καλλιεργώντας την ξενοφοβία. Είναι αδιανόητο να μιλάμε για σύνορα όταν έχει διαμορφωθεί χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών και προσώπων εδώ και δεκαετίες. Χρειάζεται διαρκής στήριξη και προστασία αυτού του κεκτημένου. Οι λαϊκιστικές δυνάμεις ευθέως επιτίθενται στην Ευρώπη. Πυροβολούν τα πόδια τους. Δεν θα πετύχει ο εκβιασμός των λαϊκιστών. Η Ευρώπη δεν μπορεί να απειληθεί».

Το φόβο μας να’ χουν, ψοφοδεξιοί κι αριστεροί!