ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ!

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Αποδοκιμασία και επικρίσεις διατύπωσαν διάφορα τηλεοπτικά κανάλια λόγω της συγκέντρωσης μελών της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων προκειμένου να γιουχάρουν τους τριτοκοσμικούς ληστές και πιθανά δολοφόνους του 25χρονου Συμπατριώτη μας Νικόλα Μουστάκα. Το έγκλημα έγινε στις 15 Αυγούστου, στον λόφο του Φιλοπάππου.

Το παρόν κείμενο σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκει να αιτιολογήσει την παρουσία μας εκεί, κάτι που θεωρούμε δικαίωμα, καθήκον, αλλά και έκφραση της οργής μας. Οργή όχι μόνο απέναντι στους βδελυρούς και πρωτόγονους δολοφόνος που για ένα κινητό τηλέφωνο έκοψαν το νήμα της ζωής ενός νέου ανθρώπου και βύθισαν στο πένθος και στον σπαραγμό μια ελληνική οικογένεια, αλλά και για την κυβέρνηση των ανθελλήνων και εθνομηδενιστών που άνοιξαν τα σύνορα της Χώρας και επέτρεψαν την είσοδο χιλιάδων τριτοκοσμικών παράνομων μεταναστών, στην πλειοψηφία εν δυνάμει δολοφόνων, όπως πλέον αποδεικνύει η καθημερινότητα. Οργή για μια κυβέρνηση ανεύθυνων και ανίκανων που αδιαφορούν για την ασφάλεια και την ζωή των Ελλήνων πολιτών, επιτρέποντας στους παράνομους εισβολείς να κλείνουν για ώρες την Εθνική οδό κρατώντας ρόπαλα και πέτρες και απειλώντας τους διερχόμενους οδηγούς, όπως επίσης αποφεύγοντας να αστυνομεύσουν και να επιβάλουν την τάξη σε περιοχές δράσης αλλοδαπών συμμοριών, αφήνοντας έτσι τους τριτοκοσμικούς εγκληματίες αχαλίνωτους να ληστεύουν, να βιάζουν και να δολοφονούν.

Διότι αν είχαν ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν από τους αρμόδιους φορείς οι καθημερινές καταγγελίες Ελλήνων και ξένων τουριστών για τις επιθέσεις που δέχονταν από τις συμμορίες των κάθε λογής Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών στους χώρους γύρω από τον λόφο του Φιλοπάππου, τον πεζόδρομου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και την Ακρόπολη και η αστυνομία είχε προβεί αστραπιαία σε συλλήψεις ο Νικόλας τώρα θα ζούσε. Αντιθέτως ένας από τους τρείς δράστες της δολοφονίας, ο 17χρονος Πακιστανός είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ληστεία και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Αφού λοιπόν διαπίστωσε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει νόμος και τιμωρία το επόμενο που μπορούσε να κάνει ήταν φόνος.

Για αυτόν τον λόγο ακριβώς συγκεντρωθήκαμε σήμερα στον χώρο των δικαστηρίων. Όχι μόνο για να αναθεματίσουμε τους δολοφόνους του Νικόλα Μουστάκα, αλλά και να καταγγείλουμε την ρατσιστική, απέναντι στους Έλληνες Πολίτες κυβέρνηση. Όσον αφορά τα ΜΜΕ για μια ακόμη φορά επέδειξαν την φαιδρότητα και την φαυλότητα τους.

Ας θυμηθούμε πριν λίγα χρόνια όταν εμπρός στα δικαστήρια της Ερμούπολης είχαν συγκεντρωθεί νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ για να υποστηρίξουν τον Πακιστανό Αχμέντ Βακάς το κτήνος που βίασε και άφησε ανάπηρη την τότε 16χρονη Μυρτώ, κανένα από τα ΜΜΕ δεν σχολίασε και δεν επέκρινε. Όσο για εμάς προτιμούμε να μας χαρακτηρίζουν ρατσιστές, ξενοφοβικούς, καθώς και οτιδήποτε άλλο επειδή εκδηλώνουμε την οργή και την αγανάκτηση μας απέναντι στους αλλοδαπούς φονιάδες Συμπατριωτών μας, παρά να είμαστε οι κατάπτυστοι απολογητές και υποστηρικτές των τριτοκοσμικών εγκληματιών, στο όνομα μιας άθλιας, χαοτικής και προπαντός απόλυτα παράλογης σε σημείο σχιζοφρένειας διεθνιστικής και ταξικής θεώρησης.