ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Οι δραματικές συνέπειες της μαρξιστικής διακυβέρνησης της χώρας από τον Ιανουάριο του 2015 και μέχρι σήμερα συνέβαλαν με τον έναν ή άλλο τρόπο ώστε σημαντικό τμήμα του Λαού μας να συνειδητοποιήσει το πραγματικό της πρόσωπο, εκείνο το οποίο επί 44 έτη επιμελώς έκρυβε κάτω από το μανδύα των υποτιθέμενων αγώνων για “δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη”.

Επιπρόσθετα όμως, το εν λόγω χρονικό διάστημα και δη τα παρελκόμενα της άσκησης εξουσίας από τους απογόνους και θαυμαστές των συμμοριτών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, συντέλεσαν ώστε να καταδειχθεί και η βαθιά υποκρισία της μασονοδεξιάς, της πατριδοκάπηλης και ψοφοδεούς εκείνης παράταξης η οποία συνειδητά επέλεξε την τεχνητή διόγκωση -στα όρια της γιγάντωσης- της αριστεράς προκειμένου να αποτρέψει την στροφή του Ελληνικού Λαού προς τον Εθνικισμό. Σ’ αυτό ακριβώς το βρώμικο έργο που έλαβε χώρα υπό την υψηλή εποπτεία και υπό τα αδιάκοπα θερμά χειροκρατήματα της αριστεράς, διέπρεψαν οι υποτιθέμενες “δημοκρατικο-πατριωτικές” δυνάμεις της ΝΔ, των ΑΝΕΛ αλλά και των παραρτημάτων τους, αυτών που αυτάρεσκα αυτοδιαφημίζονται σήμερα υπό τον κωμικό πλην απολύτως ειλικρινή τίτλο “Σύριζα της δεξιάς”.

Κατά τραγική της τύχης ειρωνεία, τα ψοφίμια της ΝΔ τα οποία τον Σεπτέμβριο του 2013 εξαπέλυσαν με την συγκατάθεση ολόκληρου του μετώπου της κλεπτοκρατίας -που για λόγους αποπροσανατολισμού έλαβε τον τίτλο “δημοκρατικό τόξο”- την αντισυνταγματική δίωξη της Χρυσής Αυγής συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εκλογική εκτόξευση του ΣΥΡΙΖΑ από το 22% των δημοσκοπήσεων της περιόδου εκείνης, στο εντυπωσιακό 36% των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015, έχουν σήμερα το θράσος να αυτοπροβάλλονται ως το “αντίπαλο δέος” του εν Ελλάδι κομμουνισμού, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις… υπερβάλλοντος ψοφοδεξιού ζήλου παρουσιάζονται και ως εν δυνάμει “νεκροθάφτες” του!

Από ιδεολογικής πλευράς αρκεί κανείς να δει την ρητορική της ΝΔ και των φερέφωνών της για να αντιληφθεί πόσο διατεθειμένη είναι η αξιωματική αντιπολίτευση να συγκρουσθεί με τις καθεστηκυίες κομμουνιστικές δυνάμεις. Όποτε βουλευτής της ΝΔ τόλμησε να μιλήσει δημοσίως κατά του κομμουνισμού (έστω και εντός πλαισίων απολογητικών με έντονα τα ενοχικά σύνδρομα που η ίδια η ΝΔ έχει καλλιεργήσει), η σφοδρή αντίδραση πρωτίστως του ΚΚΕ και δευτερευόντως του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ οδήγησε σε ανακοινώσεις συγνώμης προς τους “αληθινούς αριστερούς των οποίων τους αγώνες η Νέα Δημοκρατία τιμά και σέβεται”! Χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση στην αίθουσα του κοινοβουλίου, υπήρξε εκείνη των εγκαινίων του μουσείου Μπελογιάννη, με την Χρυσή Αυγή να πολεμά κατά του συνεταιρισμού αριστεράς και ΝΔ για την αντεθνική και εξόχως προκλητική αυτή πράξη.

Σε πολιτικό τώρα επίπεδο, ας αναρωτηθεί κάθε πατριώτης που αγανακτεί με τον εκχυδαϊσμό της κοινωνικής ζωής, με την λυσσαλέα επίθεση του κόκκινου Κράτους σε θεσμούς όπως η οικογένεια και η Εκκλησία, με το ξεπούλημα και τις διαρκείς υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα και τέλος με την εφαρμοζόμενη μνημονιακή οικονομική πολιτική, σε ποιόν από αυτούς τους καίριους τομείς οι θέσεις της ΝΔ έρχονται σε αντίθεση με εκείνες της αριστεράς. Η απάντηση είναι προφανής και αμείλικτη: σε κανέναν! Η “πατριωτική και αντικομμουνιστική” ΝΔ στήριξε όλα τα μνημονιακά μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ακόμη και όταν καταψήφιζε για ψηφοθηρικούς λόγους μνημονιακά νομοθετήματα το έκανε διότι “η κυβέρνηση καθυστέρησε να τα φέρει προς ψήφιση ή επειδή τα εμπλούτιζε με άσχετες με το αντικείμενο του νομοσχεδίου τροπολογίες”! Για να είμαστε όμως αντικειμενικοί, η ΝΔ αντιστάθηκε “σθεναρά με υψηλό πατριωτικό φρόνημα και βαθεία αίσθηση του καθήκοντος προστασίας της ελληνικής οικογένειας” απέναντι στο επαίσχυντο νομοθετικό έκτρωμα της κυβέρνησης για την επιλογή της… ταυτότητας φύλου! Στο συγκεκριμένο ζήτημα η ΝΔ υπερέβη εαυτόν και το καταψήφισε όχι επειδή είναι αντίθετη στο να δηλώνει ο Τάσος πως νιώθει και απαιτεί να τον θεωρούν Τασούλα αλλά επειδή αυτό θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να το πράξει στην ηλικία των 18 και όχι στα 15 όπως όριζε το νομοθέτημα!

Καθότι η ερμαφρόδιτη πολιτική στάση της ΝΔ έχει εξοργίσει μεγάλο μέρος παραδοσιακών δεξιών ψηφοφόρων με ορατό τον κίνδυνο στροφής τους προς τη Χρυσή Αυγή, το Καθεστώς της ξενοκρατίας και κλεπτοκρατίας αναζητά λύσεις ώστε να περιοριστεί η ραγδαία άνοδος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Σ’ αυτά τα πλαίσια και με αφορμή το Μακεδονικό, μεθοδεύτηκε από τα υπόγεια του Μαξίμου με την σύμπραξη των προπαγανδιστικών μηχανισμών της αριστεράς το εγχείρημα του “πατριωτικού” τάχα ΣΎΡΙΖΑ της δεξιάς, ο οποίος σύμφωνα με τους εμπνευστές του, θα καλούνταν να πληρώσει το χώρο μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής. Για να καταλάβετε πόσο “εθνικό και πατριωτικό” είναι το εγχείρημα των… αγανακτισμένων “εθνικοφρόνων” απόβλητων της ΝΔ, αρκεί να αναλογιστείτε οτι κυρίαρχο ρόλο στην διαφήμιση της προσπάθειας είχε και έχει η Εφημερίδα των Συντακτών η οποία πρό αρκετών μηνών δημοσίευσε συνέντευξη ηγετικού στελέχους του εγχειρήματος, το οποίο η φυλλάδα μέχρι χθες κατηγορούσε πως ως γενικός γραμματέας της ΝΔ “έδινε γραμμή στη Χρυσή Αυγή”! Στην εν λόγω συνέντευξη η εφημερίδα που έχει αποδείξει πως “αγωνίζεται για την ανάδειξη και ενίσχυση του πατριωτικού χώρου” ρωτά εντελώς συμπτωματικά το ηγετικό στέλεχος του εγχειρήματος: “στο νέο αυτό κόμμα έχει θέση και ο κύριος Πάνος Καμμένος”; Τρομακτική η ερώτηση μα απείρως πιο τρομακτική η απάντηση: “βεβαίως και έχει θέση στο νέο κόμμα ο κύριος Πάνος Καμμένος”!

Οι εξελίξεις αναφορικά με το Μακεδονικό και ο πανηγυρικός εξευτελισμός του Καμμένου στα μάτια του συνόλου των Ελλήνων πατριωτών, γκρέμισαν τον αρχικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς, με συνέπεια οι πολυδιαφημισμένοι εκπρόσωποί του να αναμένουν στωικά τις τελικές αποφάσεις του φυσικού ηγέτη του εγχειρήματος. Γιατί εξαφανίστηκαν οι αναφορές το τελευταίο τρίμηνο; Διότι απλούστατα οι μαριονέτες του “πατριωτικού” βόθρου, περιμένουν από τον Καμμένο να κινήσει ξανά τα νήματα της σωτηρίας της παρτίδας!

Μέσα σ’ αυτή την αθεράπευτα νοσηρή κατάσταση, στην αντεθνική Δικτατορία των διεφθαρμένων, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον ασυμβίβαστο Αγώνα για την Πατρίδα και το Λαό. Έχει απέναντί της τους επαγγελματίες κλέφτες αλλά και τους επαγγελματίες ηλίθιους οι οποίοι αρέσκονται να λένε “πως δεν υπάρχει ελπίδα είναι όλοι ίδιοι” προκειμένου να δικαιολογήσουν την προσωπική τους δειλία και υποταγή. Όποιος αμφιβάλλει για την καθαρότητα και το δίκαιο του Πολιτικού Αγώνα του Λαικού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, δεν έχει παρά να απευθύνει το εξής ερώτημα προς τους εκπροσώπους των κομμάτων από την άκρα αριστερά μέχρι τον εν αδρανεία ΣΎΡΙΖΑ της δεξιάς: “Με ποιό κόμμα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστείτε”; Όλοι τους θα απαντήσουν δίχως δεύτερη σκέψη: “με την Χρυσή Αυγή”! Η απάντηση των εκπροσώπων της ξενοκρατίας και της κλεπτοκρατίας στο ανωτέρω ερώτημα είναι συνάμα, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, και η απάντηση στο ερώτημα των πολλών για το ποιος μπορεί να ξεβρωμίσει την Ελλάδα!