ΑΛΗΤΡΕΣ! ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΒΟΗΘΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ!

Στην… μεταμνημονιακή Ελλάδα των Πολάκηδων, λόγω έλλειψης ιατρών, το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου Θεσπρωτίας (και όχι μόνον  αυτό…) εφημερεύει μόνο τις ζυγές μέρες του μήνα και τις υπόλοιπες λειτουργεί έως τις 3 η ώρα το μεσημέρι. Τις μονές ημέρες το μήνα εφημερεύει το Κέντρο Υγείας Πάργας, που βρίσκεται 24 χιλιόμετρα μακρύτερα…

Μια 48χρονη Ελληνίδα, λοιπόν, μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, πέθανε αβοήθητη στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται 50 μέτρα από το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου Θεσπρωτίας, χωρίς να λάβει καμία βοήθεια, καθώς εκείνη την ημέρα (την Δευτέρα το βράδυ) το Κέντρο Υγείας ήταν κλειστό.

Ιδού η σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ: «Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας είναι πεπεισμένοι ότι πιθανότατα θα έσωζαν τη γυναίκα εάν το Κέντρο Υγείας ήταν ανοικτό. Στο Κέντρο Υγείας ήταν γνωστό το ιστορικό της. Κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, καθώς το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου δεν διαθέτει ασθενοφόρο. Σε περισσότερο από μία ώρα διεκομίσθη στο ΤΕΠ του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας, χρόνος που όμως απεδείχθη μοιραίος»

Πρόκειται για ένα ακόμα έγκλημα, για το οποίο υπεύθυνο είναι το ψευδοκράτος και οι επιβήτορές του. Να μην κοιμούνται ήσυχοι, γιατί θα’ ρθει η ώρα που θα δώσουν λόγο ενώπιον του ελληνικού λαού και θα πληρώσουν για όλα!