ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΒΙΑΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ 6ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΠΟΥ; ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!

Τέσσερα ανθρωπόμορφα κτήνη κατηγορήθηκαν για τον βιασμό μιας γυναίκας με ειδικές ανάγκες. Πριν από λίγες ημέρες όμως αφέθηκαν ελεύθεροι. Γιατί; Επειδή το δικαστήριο δεν μπορούσε να αποδείξει ότι οι βιαστές γνώριζαν ότι η κοπέλα είχε αναπηρία στην ανάπτυξη!

Το θύμα είναι 18 χρονών και έχει νοητική αναπηρία. Περιγράφεται από φίλους και οικογένεια ως έχουσα την νοητική ικανότητα ενός παιδιού 5 – 6 ετών.

Στις 5 Μαΐου η κοπέλα συνάντησε τον έναν από τους άνδρες στην Στοκχόλμη. Άρχισαν να μιλάνε και πήραν το τρένο και στη συνέχεια ένα αυτοκίνητο από τον σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου και κατέληξαν σε ένα διαμέρισμα όπου ήταν άλλοι δύο άνδρες και στην παρέα προστέθηκε τελικά και ένας τέταρτος. 

Η κοπέλα είπε ότι οι τέσσερις άνδρες κρατούσαν τα χέρια και τα πόδια της, την χτύπησαν και την βίασαν. Και οι τέσσερις αρνήθηκαν τις κατηγορίες, οι δύο από αυτούς δήλωσαν ότι πράγματι υπήρξε σεξουαλική επαφή αλλά με τη συναίνεση της κοπέλας, ενώ το σπέρμα του τρίτου από αυτούς βρέθηκε στο εσώρουχό της. Για τον τέταρτο της παρέας, έναν 17χρονο,  δεν υπήρχαν ενδείξεις. Ωστόσο για τους υπόλοιπους τρεις οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι είχαν σεξουαλική επαφή με το θύμα, αφέθηκαν ελεύθεροι από το Δικαστήριο, το οποίο υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι η κοπέλα δέχθηκε βία, παρά την εξέτασή της δύο μέρες μετά την επίθεση όπου βρέθηκαν πάνω της οκτώ μώλωπες στο πόδι και δύο στο χέρι της. Το Δικαστήριο παρόλα αυτά ισχυρίστηκε ότι αυτά τα σημάδια μπορεί να έγιναν αργότερα.
Αν και το δικαστήριο συμφώνησε με τον εισαγγελέα ότι η γυναίκα ήταν σε ευάλωτη θέση λόγω της αναπηρίας της, εν τούτοις δεν ήταν σε θέση να αποδείξει ότι οι άνδρες είχαν κατανοήσει αυτή την αναπηρία. 
Όπως και να έχει, όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι να κυκλοφορούν μέχρι να βρουν το επόμενο ανυπεράσπιστο θύμα τους και να κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Ποιος θα τους εμποδίσει;
Αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν σε όσες χώρες θέλουν να είναι πρωτοπόρες στον πολυπολιτισμό και την ισλαμοποίηση. Ευρώπη Ξύπνα, είναι ΗΔΗ αργά!
Κορίνα Πενέση