ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ: 6 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ – ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ!

Μετά την μισή Αθήνα και την Ύδρα, σήμερα ήρθε η σειρά της Σκοπέλου να μείνει χωρίς ρεύμα για περίπου έξι ώρες!
Η διακοπή κράτησε από τις τέσσερις τα ξημερώματα μέχρι τις δέκα, δημιουργώντας τα… συνήθη προβλήματα – και μάλιστα σε μια περίοδο που το νησί είναι γεμάτο τουρίστες, κυρίως ξένους, οι οποίοι υπό τέτοιες συνθήκες δύσκολα θα ξαναπατήσουν στην χώρα των… μπλακ-άουτ!

Εν τω μεταξύ, συνεχείς είναι οι διακοπές ρεύματος και στην –επίσης τουριστική!- Τήνο, για τις οποίες ο Δήμος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλεως Τήνου ότι λόγω σοβαρών επιπλοκών και δυσλειτουργιών σε όλες τις μονάδες αφαλάτωσης, οι οποίες προκλήθηκαν από τις πολλαπλές & συνεχόμενες γενικές διακοπές ρεύματος, θα λάβουν χώρα σήμερα σταδιακές διακοπές στην παροχή ύδατος στην πόλη της Τήνου.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό.
O Δήμος Τήνου επιφυλάσσεται να προβεί σε κάθε νόμιμη και απαραίτητη ενέργεια σε βάρος της Δ.Ε.Η. Α.Ε.»
(ΥΓ): Πάντως, οι συνεχείς διακοπές ρεύματος, πότε από δω και πότε από κει, είναι… καλό σημάδι για την… «οικοδόμηση του σοσιαλισμού» στην Χώρα! Και στην Αλβανία των Χότζα και Αλία κοβόταν το ρεύμα τα βράδια, κι όσοι «τυχεροί» βρίσκονταν σε μέρη που είχαν ορατότητα στην Ελλάδα, κάθονταν και χάζευαν τα φώτα από μακριά! Στην εποχή της «πρώτης φοράς αριστερά», το σκότος ήρθε κι απ’ την από δω πλευρά. Κερδάμε συντρόφια!