ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΨΑΡΙΑΝΟΣ: ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ… ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ 100% Η ΧΡΗΣΗ

Συνέντευξη στα «Παραπολιτικά» έδωσε ο βουλευτής Ποταμιού Ψαριανός, που σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν (χωρίς να διαψευστούν…) θα πάρει σύντομα μεταγραφή στην Νουδούλα.

Στην συνέντευξη, ο μέλλων νουδούλης αποκάλυψε ότι έχει δοκιμάσει όλες τις ναρκωτικές ουσίες (αυτό φαίνεται άλλωστε με την πρώτη ματιά…) και επιτίθεται στους Τσιπροκαμμένους γιατί δεν προχώρησαν στην νομιμοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών, όπως είχαν υποσχεθεί προεκλογικά. Ιδού:  

«Δεν ντρέπομαι να πω ότι έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ουσίες. Οι παρέες μου είχαν περάσει διάφορα. Διά πυρός και σιδήρου. Τρεις πέθαναν, δύο αυτοκτόνησαν, 3-4 έφαγαν 2-3 χρόνια στη φυλακή, ο καθένας για κάτι γραμμάρια. Πρέπει να γίνει αποποινικοποίηση της χρήσης ουσιών 100%. Ήταν από τα πρώτα που είχε πει ότι θα κάνει αυτή η άθλια κυβέρνηση. Είναι γελοία σκουλήκια, τα έχουν κάνει γαργάρα όλα. Επειδή ξέρω τι είναι οι ουσίες, ξέρω τι είναι η φούντα, ξέρω τι είναι το μαύρο, τι είναι από το Αφγανιστάν, από τον Λίβανο, από την Καλαμάτα. Τις ξέρω τις ποικιλίες αυτές. Ξέρω τι είναι η ηρωίνη, ξέρω τι είναι η κοκαΐνη».

Επιπλέον, υποστήριξε πως πολλές από τις ναρκωτικές ουσίες προκαλούν μόνο «ψυχολογικό εθισμό», τον οποίο εν συνεχεία συνέκρινε ξεδιάντροπα με την Πίστη μας: «Αλλά ψυχολογικό εθισμό προκαλούν και οι ομάδες, η Εκκλησία».

Να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν οι ψοφοδεξιοί στην νέα του πολιτική στέγη!