ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Τον Αμερικανό πρεσβευτή (Ύπατο Αρμοστή!) υποδέχθηκε αυτές τις μέρες στο γραφείο της στην Περιφέρεια η Δούρου – Γαιδούρου, που έχει μυριστεί την επερχόμενη κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα και αναζητεί ερείσματα για την «επόμενη μέρα», προκειμένου να γίνει… χαλίφισσα στη θέση του χαλίφη.

Σημασία δεν έχει βέβαια ο λόγος που συναντήθηκαν και το τι ειπώθηκε μεταξύ τους, αλλά οι μετέπειτα δηλώσεις του Πάιατ, που μίλησε όχι ως ένας απλός πρεσβευτής, αλλά με την πραγματική του ιδιότητα: αυτήν του υπερπρωθυπουργού της χώρας! Δώστε βάση:

«Να οικοδομηθεί στην Ελλάδα ένα σύστημα, ώστε να αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις ακραίων φαινομένων στο μέλλον. Περιέγραψα στην Περιφερειάρχη τη δουλειά που κάνουμε και την συνεργασία που έχουμε με την πολιτεία της Καλιφόρνια και την ελληνοαμερικανική διασπορά, ώστε να καταστήσουμε διαθέσιμη ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των Πυροσβεστικών Σωμάτων της Αμερικής και των ελληνικών αρχών».

Υπάρχει έστω και ένας που να έχει την παραμικρή αμφιβολία, για το ποιος κυβερνάει πραγματικά το αμερικανοκομμουνιστικό προτεκτοράτο Ελλαδιστάν!