ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Προ ημερών, δημοσιογράφος φερεφώνου της ψοφοδεξιάς, έσπασε το «εμπάργκο» της καθεστωτικής συνωμοσίας σιωπής και προέβλεψε ότι στις προσεχείς εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα πάρει διψήφια ποσοστά.

Τώρα, παρόμοια πρόβλεψη κάνει και δημοσιογράφος της άλλης πλευράς, της αριστερής! Πρόκειται για τον Απόστολο Αποστολόπουλο, ο οποίος γράφει σχετικά σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Προς ολοταχώς προς την ήττα»:

«Όσο καθυστερούν οι εκλογές τόσο περισσότεροι θα βλέπουν ότι η «απελευθέρωση» από τα Μνημόνια ήταν μια απλή φενάκη. Τόσο θα εξαφανίζονται οι αυταπάτες και θα αυξάνει η οργή. Τόσο θα βουλιάζουμε πιο βαθιά και τόσο η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μεγαλύτερη. Μέχρι και η «Χρυσή Αυγή», δακτυλοδεικτούμενη ως «εγκληματική οργάνωση», θα ξεπεράσει άνετα τα μονοψήφια νούμερα, ψιθυρίζεται σε πανεπιστημιακούς κύκλους αγγλοσαξωνικής χώρας, θεωρητικά ουδέτερης. Αν και τα περί Χρυσής Αυγής δεν τοξεύουν μόνο την κυβέρνηση αλλά σημαδεύουν επίσης την αξιωματική αντιπολίτευση και τα άλλα κόμματα του αποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου», την προφανή αδυναμία τους να απορροφήσουν τον συσσωρευμένο θυμό των ψηφοφόρων. Μη εξαιρουμένου του ΚΚΕ και των άλλων εξωκοινοβουλευτικών αριστερών ομάδων, ανίκανων να συγκροτήσουν συμμαχία και πιο ανίκανων να παρουσιάσουν στοιχειώδη λογική πρόταση εξόδου από την κρίση».

(ΥΓ): Μόνο οι εταίρες «δημοσκοπήσεων» (χειραγωγήσεως της κοινής γνώμης) κάνουν πως δε βλέπουν το προφανές, αλλά πλησιάζει η ώρα του νέου εξευτελισμού τους! «Κυριακή, κοντή γιορτή».