ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΠΗΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ!

Δεν τον… προλαβαίνουμε τον πρόεδρο (Νοτίου Ελλάδος) Πάκη, που τριγυρνάει από πόλη σε πόλη και από χωρίου εις χωρίον, αρκεί να βρίσκεται… κάτω από Τέμπη.

Χθες, λοιπόν, επισκέφτηκε την Λαμία, όπου το «μενού» του… ζητωπατριωτικού του λόγου περιείχε μπόλικη δόση από Θερμοπύλες. Είναι βέβαια πρόκληση πρώτου μεγέθους να μιλάει για τις Θερμοπύλες και για την ελευθερία «που βρίσκεται εν κινδύνω όχι μόνο στον τόπο μας, όχι μόνο στην Ευρώπη μα σε ολόκληρο τον πλανήτη» (άντε και… πλανητάρχης, για να… σώσεις την ελευθερία!), ένας πολιτικός που ως βουλευτής ψήφισε Μνημόνια κι ως πρόεδρος επικύρωσε με την υπογραφή του όλους τους μνημονιακούς εφαρμοστικούς νόμους!

Αλλά, πέρα από τους κούφιους λεκτικούς ζητωπατριωτισμούς, το ζητούμενο είναι άλλο για τον εκλεκτό των Τσιπροκαμμένων: πότε επιτέλους θα περάσει τα… Τέμπη και θα πάει στην Μακεδονία η… προεδράρα μας – που έχει ν’ ανηφορίσει από τότε που ο «δικός» του, ο Τσίπρας υπόγραψε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών; Επιτρέπεται ολόκληρος πρόεδρος «όλων των Ελλήνων» να πηγαίνει μόνο στη μισή Ελλάδα και να αποφεύγει την άλλη μισή;