ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ, ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝΕ ΠΟΤΕ!

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που προβλέπουν… διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου, καθώς εντείνονται οι πιέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, να διώξει ο Τσίπρας το «βαρίδι» (όνομα και πράμα!) και να αναζητήσει συμμαχίες σε… «προοδευτική» κατεύθυνση – εννοώντας την κλεφτοπασοκαρία και το Ποτάμι.

Ποια είναι η πραγματικότητα; Η σύμπραξη Τσίπρα-Καμμένου, που άρχισε από το 2012 κι όχι από το 2015 (τότε επισημοποιήθηκε το πράγμα) δεν είναι ούτε ευκαιριακή ούτε τυχαία! Οι παγκόσμιοι αφέντες που ετοίμασαν την άνοδο στην εξουσία ενός ακροαριστερού κόμματος, γνώριζαν πολύ καλά τις σφοδρές αντιδράσεις που θα συναντούσε στην κοινωνία, όταν θα εφήρμοζε το αριστερό πρόγραμμά του (γάμους «ομοφυλοφίλων», νομιμοποίηση ναρκωτικών, αποχριστιανοποίηση της παιδείας, κ.λπ.). Του «κόλλησαν» λοιπόν από δίπλα τους Καμμένους, ως το… «αναγκαίο καλό», που δήθεν συγκρατεί τους αναρχοκομμουνιστές από τις ακρότητες, για να καθησυχάσει τους συντηρητικούς πολίτες της χώρας. Μέχρι ενός σημείου, το κόλπο έπιανε σε κάποιο βαθμό, αλλά ήρθε το μακεδονικό και τα διέλυσε όλα! Τώρα, αφενός μεν είναι αργά για εύρεση άλλου κυβερνητικού παρτενέρ (που θα φορτωθεί στις πλάτες του τα εγκλήματα και τις προδοσίες 3 ½ χρόνων, λίγους μόνο μήνες πριν από τις εκλογές…) και αφετέρου, Τσίπρας και Καμμένος έχουν ταυτιστεί σε τέτοιο βαθμό, που ακόμα κι αν χωρίσουν τα τσανάκια τους για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων, δεν θα πείσουν κανέναν!  

Θα συμβεί, λοιπόν, αυτό που υπερηφάνως διακήρυτταν και οι δύο από την πρώτη μέρα του… πολιτικού τους γάμου: θα πάνε μαζί μέχρι το τέλος! Που θα είναι τραγικό…