Ο ΣΟΛΤΣ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο «ΑΑΡΟΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ

Συνέντευξη στα «Νέα Σαββατοκύριακο» δίνει σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Όλαφ Σολτς και αναφερόμενος στο θέμα της αναβολής της προγραμματισμένης από 1/1/2019 μείωσης των συντάξεων, την απέκλεισε εμμέσως πλην σαφώς και… μετά πολλών επαίνων:  
«Οι συμφωνίες της Ελλάδας με τους εταίρους και πιστωτές πρέπει να τηρηθούν και μετά το τέλος του τρίτου μνημονίου. Αυτές οι συμφωνίες αποτελούν τη βάση, ώστε επενδυτές και επιχειρηματίες να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη στην Ελλάδα και να επενδύσουν στη χώρα.

Η Ελλάδα ανέβηκε ένα μεγάλο βουνό και οι έλληνες πολίτες μπορούν να είναι υπερήφανοι που η χώρα μπορεί να χαράσσει πλέον αυτόνομα την οικονομική της πορεία. Δίνεται τώρα η ευκαιρία με μία συνετή και φερέγγυα δημοσιονομική και οικονομική πολιτική να αναθερμανθεί η οικονομία…».

Το θέμα δεν είναι βέβαια οι Έλληνες συνταξιούχοι, μιας και οι συριζοψεκασμένοι ζητούν μια μικρή μόνο αναβολή για να πάνε ξένοιαστοι σε εκλογές τον Μάιο, αλλά η πολιτική επιβίωση του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ – ο Καμμένος θεωρείται πλέον… καμένο χαρτί. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, δεν έχει καμμιά σημασία τι λέει ο Σολτς κι ο κάθε Σολτς, γιατί την τελευταία λέξη θα την πει ο «Ααρόν» από την άλλη άκρη του Ατλαντικού!