ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ – ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

«Η χώρα μας ανακτά το δικαίωμά της να ορίζει αυτή τις τύχες και το μέλλον της. Σαν μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Χωρίς εξωτερικούς καταναγκασμούς. Χωρίς άλλους εκβιασμούς. Χωρίς άλλες θυσίες του λαού μας». Την ίδια πάνω-κάτω δήλωση, η οποία ανήκει στον πρωθυπουργό της χώρας και έγινε στις 21 Αυγούστου του 2018, θα μπορούσε κάποιος να διαβάσει τις πρώτες ημέρες της ανάληψης της εξουσίας από το αντεθνικό τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τον Ιανουάριο του 2015, τότε που η χαρακτηριζόμενη από τους κατσαπλιάδες της αριστεράς ως «νέα κυβέρνηση του βουνού» διακήρυσσε πως θα σκίσει τα Μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο συμπληρώνοντας πως θα χτυπά τα νταούλια και οι αγορές θα χορεύουν…

Όση σχέση με την πραγματικότητα είχαν εκείνες οι πομπώδεις διακηρύξεις του Ιανουαρίου του 2015, άλλη τόση έχουν και θα έχουν οι διθύραμβοι των τελευταίων ημερών αναφορικά με το περίφημο «τέλος της εποχής των Μνημονίων». Εν προκειμένω πάντως, το μείζον ζήτημα δεν είναι το μέγεθος του ψεύδους που εξαπολύεται προς την ελληνική κοινή γνώμη αλλά μάλλον το κατά πόσο ο Ελληνικός Λαός είναι διατεθειμένος να εξαπατηθεί εκ νέου από τους πολιτικούς απατεώνες της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου.

Η οικονομική πραγματικότητα ωστόσο, την οποία αν μη τι άλλο βιώνει το σύνολο των Ελλήνων φορολογουμένων στην καθημερινότητα του, αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της αριστερίστικης απάτης επί της οποίας η εγκληματική συμμορία Τσίπρα-Καμμένου έχει βασίσει το πολιτικό της μέλλον. Κι αν η υφιστάμενη κατάσταση δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών για το κατά πόσο ισχύουν οι κυβερνητικές φανφάρες, τότε οι φορολογούμενοι οφείλουν να συνυπολογίσουν ένα ακόμη δώρο της αριστεράς προς τους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας: την προνομοθέτηση μέτρων (πρωτοτυπία των «αγωνιστών» της αριστεράς για κοινωνική δικαιοσύνη!) με κυρίαρχα την περικοπή των συντάξεων από την 1η Ιανουαρίου 2019 και ακολούθως την μείωση του αφορολόγητου από το 2020!

Είναι όμως τα ήδη ψηφισμένα αυτά μέτρα τα οποία θα εφαρμοστούν στο εγγύς μέλλον, οι τελευταίες θυσίες τις οποίες θα υποστεί ο Ελληνικός Λαός, την ίδια μάλιστα στιγμή κατά την οποία οι Τσίπρας και Καμμένος τα αγνοούν επιδεικτικά και τα αποκρύπτουν επιμελώς, ώστε θρασύτατα να δηλώνουν πως οι θυσίες των Ελλήνων έλαβαν τέλος;

Την απάντηση δίνουν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κυβέρνηση της αριστεράς έναντι των δανειστών, δεσμεύσεις τις οποίες η αξιωματική αντιπολίτευση έχει επίσης αναγνωρίσει ρητά, διαβεβαιώνοντας τους ξένους πως θα τηρήσει εις το ακέραιο. Σύμφωνα με αυτές τις δεσμεύσεις η Ελλάδα οφείλει να επιτύχει πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2022 και 2,2% μέχρι το 2060. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα μάλιστα, η χώρα θα βρίσκεται υπό καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας από τους θεσμούς, γεγονός εξόχως αντιφατικό προς τις θριαμβολογίες Τσίπρα στο κωμικό διάγγελμα της Ιθάκης οι οποίες συνοψίζονται στο μέγα ψεύδος της ανάκτησης από την Ελλάδα του δικαιώματος να ορίζει την τύχη και το μέλλον της ως μια «κανονική ευρωπαϊκή χώρα».

Εξυπακούεται πως τυχόν παρέκκλιση από τις υφιστάμενες δεσμεύσεις θα οδηγήσουν στην αναγκαιότητα λήψης επιπλέον μέτρων, κατ’ απαίτηση των εκπροσώπων της «υψηλής εποπτείας» που θα ελέγχει και θα αποφασίζει βεβαίως για την υποτιθέμενη… κανονική ευρωπαϊκή μας χώρα!

Στο Καθεστώς της δικτατορίας των μίντια που επί της ουσίας διαμορφώνει την κοινή γνώμη στη χώρα, προβάλλοντας αποκλειστικά τους εκπροσώπους της ξενοκρατίας αποκλείοντας «δημοκρατικά» το 10 και πλέον τοις εκατό του Ελληνικού Λαού, η απάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην παρωδία του διαγγέλματος Τσίπρα ηχεί ως νέο σάλπισμα Εθνικού Αγώνα:

«Επιμένει στην ραψωδία του ψεύδους ο Αλέξης Τσίπρας ότι τέλειωσε η εποχή των Μνημονίων. Επιμένει στον τερατώδη ισχυρισμό του ότι η χώρα επιτέλους έφθασε στην «Ιθάκη της». Αντίθετα η χώρα συνεχίζει να υποφέρει από τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες της ξενοκρατίας, την οποία υπηρετεί με συνέπεια ο Αλέξης Τσίπρας, θυσιάζοντας τα εθνικά συμφέροντα.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να πέσει αυτή η κυβέρνηση, η οποία αποτελεί ιστορικό παράδοξο. Την ίδια ώρα που τα σοβιέτ έχουν πέσει σε ολόκληρη την Ευρώπη, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ηπείρου την οποία κυβερνούν κομμουνιστές».

Όσοι ζωντανοί συνεπώς, καλούνται να συμμετάσχουν στον τιτάνιο Πολιτικό Αγώνα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Οι υπόλοιποι ας αναμένουν μάταια την σωτηρία τους, θαμπωμένοι και οικειοθελώς υπνωτισμένοι από τις Σειρήνες του ψεύδους και της υποταγής. Θα διαψευστούν οικτρά οι ελπίδες τους και στο τέλος, αργά ή γρήγορα θα συμπορευθούν μαζί μας έχοντας με δραματικό αναμφίβολα τρόπο συνειδητοποιήσει πως μονάχα οι Έλληνες μπορούν να κρατήσουν ζωντανή την Ελλάδα.