ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ!

Η επέτειος της εισβολής Σοβιετικών και λοιπών στρατιωτικών δυνάμεων του Συμφώνου της Βαρσοβίας ήταν στις 21 Αυγούστου και σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται ο σημερινός πρωθυπουργός της Τσεχίας, Αντρέι Μπάμπις, ήταν χαφιές της υπηρεσίας ασφαλείας της Τσεχοσλοβακίας μετά το 1982. 

Ο ίδιος το διαψεύδει και κινείται νομικά, αλλά η δικαιοσύνη έχει απορρίψει την προσφυγή του. Ο Πέτρ Πίτχαρτ, ένας από τους πιο γνωστούς αντικαθεστωτικούς στη δεκαετία του ´60, στενός συνεργάτης του θρυλικού Βάτσλαβ Χάβελ και πρωθυπουργός της Τσεχίας στην πρώτη μετακομμουνιστική περίοδο, υποστηρίζει ότι ο Μπάμπις είχε εργαστεί «στον κλάδο του εξωτερικού εμπορίου» στην κομμουνιστική Τσεχοσλοβακία και στα επόμενα χρόνια αξιοποίησε τις επαφές του παρελθόντος για να διαπρέψει ως επιχειρηματίας και να γίνει δισεκατομμυριούχος. 

Έτσι εξηγείται και το «διπλάρωμα» του Κ.Κ. Τσεχίας («αδελφού» κόμματος του ΚΚΕ), που έδωσε πρόσφατα ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του δισεκατομμυριούχου, συμμετέχοντας ως εταίρος!

Και μην ρωτήσετε πως γίνεται ένας πρώην ρουφιάνος των κομμουνιστικών μυστικών υπηρεσιών να φτάσει μέχρι το ύπατο αξίωμα μιας χώρας – μέλους της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ! Καθότι, είναι γνωστό πως όλο αυτό το χαφιεδότσουρμο, προσελήφθη στην CIA την επομένη του γκρεμοτσακίσματος του «υπαρκτού σοσιαλισμού»!

(ΥΓ): Και δεν… μετακόμισαν στην CIA μόνο τα πρακτόρια, αλλά και τα εναπομείναντα σταλινικά κόμματα της Ευρώπης, μόλις έμειναν «χωρίς προστάτη στη ζωή» – που’ λέει και το… τραγούδι! Καταλαβερδούνγκος;