ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Ενώ συμπληρώθηκε μήνας από την αποφράδα 23η Ιουλίου, οι βασικοί υπεύθυνοι της εθνικής τραγωδίας Τσίπρας και Καμμένος βρήκαν τρόπο να εξαγοράσουν την σιωπή των θυμάτων τους που επέζησαν και των συγγενών τους!

Έτσι, με απόφασή τους, που κοινοποιήθηκε από την υπουργό Διοικητικής  Ανασυγκρότησης Γεροβασίλω, προβλέπεται ο διορισμός στο –αθάνατο!- ελληνικό δημόσιο συγγενών των νεκρών από την φωτιά σε Μάτι και Νέο Βουτζά, αλλά και των ατόμων τα οποία υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα και νοσηλεύτηκαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Υπό μία προϋπόθεση, όμως: με την αίτηση για τον διορισμό τους, οι ενδιαφερόμενοι αυτοδικαίως παραιτούνται από τυχόν οικονομικές απαιτήσεις, δηλαδή από την προσφυγή στην Δικαιοσύνη για τυχόν αποζημιώσεις όσων έχασαν δικούς τους ανθρώπους ή χαροπάλευαν στις Εντατικές!

Υπενθυμίζουμε, ότι ήδη συγγενείς θυμάτων έχουν ήδη καταθέσει μηνύσεις και αγωγές εις βάρος του Δημοσίου και συγκεκριμένων προσώπων (υπουργών και λοιπών κρατικών αξιωματούχων) για την απώλεια των δικών τους ανθρώπων και έχουν ορίσει πραγματογνώμονες.

Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για κανονική εξαγορά!

Τόσο αδίστακτοι, αισχροί, αναίσθητοι, αναίσχυντοι και απάνθρωποι πολιτικάντηδες σαν τους Τσίπρα και Καμμένο, δεν έχουν ξαναπεράσει ποτέ από ελληνική κυβέρνηση!