ΑΛΗΤΡΕΣ! ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

Στην Σύρο βρίσκεται από το πρωί ο κατοχικός πρωθυπουργός – μαριονέτα του Τραμπ και της Μέρκελ κι όπως καταγγέλλει επωνύμως η κάτοικος του νησιού Ειρήνη Κουτσουλιδάκη, δύο αστυνομικοί που τον συνόδευαν της επιτέθηκαν για να μην την αφήσουν να τον αποδοκιμάσει!

Σύμφωνα με τα όσα είπε κλαίγοντας η 70χρονη παθούσα σε ραδιοφωνική εκπομπή, οι δύο ένστολοι αστυνομικοί (οι οποίοι δεν ήταν από τη Σύρο) την άρπαξαν από το λαιμό και της έκλεισαν το στόμα όταν επιχείρησε να τον αποδοκιμάσει:

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη γιατί πήγα να διαμαρτυρηθώ στην πλατεία Μιαούλη ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαινε στο δημαρχείο. Πήγα, γιατί μας ξεγέλασε και τον είχα ψηφίσει. Τα λόγια είναι παχιά και ψεύτικα. Του είπα: Καλημέρα, σας ευχαριστούμε πολύ που μας αποτελειώσατε την Ελλάδα. Δεν πρόλαβα να του πω για τον ΦΠΑ, για τις συντάξεις, για το νεώριο που έκλεισε. Ήταν δύο αστυνομικοί που με έπιασαν από το λαιμό. Ο ένας μου έσφιξε τον λαιμό και ο άλλος το στόμα για να μη μιλάω. Έγινε έξω από το άγαλμα του Μιαούλη. Έφτασα περίπου στα τρία μέτρα από τον πρωθυπουργό. Εκείνος ήρθε προς τα έμενα και όταν είπα πως όσα είπε ήταν όλα ψέματα, πάνω εκεί… συγγνώμη γιατί είμαι πολύ αγχωμένη. Πονάει ο λαιμός μου από το σφίξιμο, ο άλλος μου έκλεινε το στόμα για να μη μιλήσω!».
Με τέτοιες μεθόδους σταλινικής τρομοκρατίας προστατεύουν τον… λαοφιλέστατο! Αίσχος και ντροπή!