«ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ» ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ… ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Πυρ κατά δύο αστυνομικών της Υπηρεσίας Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος και Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας, άνοιξαν δύο «αλλοδαποί» (αγνώστου προελεύσεως, γιατί οι «αντιρατσιστές» Τσίπρας και Καμμένος έχουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ στην Αστυνομία να ανακοινώνει τις εθνικότητες κακούργων αλλοδαπών…) στην περιοχή του Λαγανά, εχθές το βράδυ, λίγο μετά τις 21.00.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο αλλοδαποί βρίσκονταν σε στενό δίπλα από ξενοδοχείο στην περιοχή του Λαγανά. Όταν οι δύο αστυνομικοί πλησίασαν για να τους ελέγξουν, οι δύο αλλοδαποί τους επιτέθηκαν στην αρχή φραστικά και στην συνέχεια τράβηξαν τα όπλα τους και πυροβόλησαν εναντίον τους, χωρίς ευτυχώς να τους πετύχουν.

Οι δύο αστυνομικοί καλύφθηκαν σε κοντινή μάντρα για να αποφύγουν τα πυρά και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο που βρισκόταν περίπου 100 μέτρα μακριά και κάλεσαν ενισχύσεις, ενώ οι δύο οπλοφόροι την κοπάνησαν.
Στο σημείο έσπευσε μεγάλη αστυνομική δύναμη και μετά από περίπου μισή ώρα ερευνών, στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο ένας από τους δύο δράστες.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε και η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, με τίτλο «Πυροβολισμοί κατά μυστικών αστυνομικών στη Ζάκυνθο».

Αφήνουμε στην άκρη το γεγονός της σκόπιμης βεβαίως απόκρυψης, ότι αυτοί που πυροβόλησαν ήταν αλλοδαποί και επικεντρώνουμε στη λέξη «μυστικών». Γιατί μπήκε στον τίτλο η συγκεκριμένη λέξη; Για να γίνει επιχείρημα υπεράσπισης των δύο αλλοδαπών καθαρμάτων, πως οι αστυνομικοί ήταν «μυστικοί», άρα υποτίθεται πως δεν ήξεραν οι αλλοδαποί κακοποιοί ότι επρόκειτο περί αστυνομικών όταν πυροβολούσαν εναντίον τους!