ΟΙ… ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ «ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΚΙ ΟΧΙ ΣΚΕΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»!

Μια ανάρτηση βίντεο με πλάνα από κοινά γυμνάσια με τον στρατό των Σκοπιανών, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Αμερικανικού Στρατού στην Ευρώπη, προκάλεσε την οργή των Σκοπιανών!

Κι αυτό, γιατί οι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι εξέφρασαν τα ευχαριστήριά στους «βορειομακεδόνες» (κι όχι σκέτο «Μακεδόνες») και στην «Βόρεια Μακεδονία» (κι όχι σκέτο «Μακεδονία»)! 
Μέσα σε λίγες ώρες από την ανάρτηση, εκατοντάδες Σκοπιανοί έκαναν αρνητικά σχόλια ισχυριζόμενοι ότι είναι «Μακεδόνες» και όχι «Βόρειομακεδόνες»!

Μετά τις αντιδράσεις των… εύθικτων «Μακεδόνων», το βίντεο κατέβηκε από την σελίδα και ο Αμερικανικός Στρατός στην Ευρώπη ζήτησε συγνώμη για το… λάθος: 
«Ζητούμε συγγνώμη για το βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, όπου αναφέρθηκε με λάθος όνομα η Δημοκρατία της Μακεδονίας. Το βίντεο κατέβηκε. Εκτιμούμε τη συνεργασία μας με τον Στρατό της Μακεδονίας και λυπούμε για το λάθος».

Αυτοί ήταν, αυτοί είναι κι αυτοί θα είναι οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί: λυσσασμένοι ανθέλληνες και προστάτες όλων των εχθρών του Ελληνισμού!

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των αμερικανόδουλων Τσίπρα – Καμμένου!