ΧΕΡ ΣΟΥΛΤΣ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ MISTER TSIPRA, ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Πολλοί ήταν οι Ευρωπαίοι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων που έστειλαν τα… συχαρίκια τους στους δούλους τους Τσιπροκαμμένους, για την δήθεν «καθαρή έξοδο από τα Μνημόνια» και την «ανάπτυξη που έρχεται», αλλά ένας εξ’ αυτών –και διόλου τυχαίο πρόσωπο- το… τερμάτισε στην κυριολεξία!

Πρόκειται για τον χερ Σουλτς, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στη Deutsche Welle, αρχικά επανέλαβε τα παραμύθια των Τσιπροκαμμένων:

«Η Ελλάδα ανακτά μεγάλο τμήμα της ανεξαρτησίας της. Η υπερχρέωση, οι μειώσεις των συντάξεων και τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας θα απορροφηθούν από την αναβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας. Και όταν εισρεύσουν και πάλι κεφάλαια στη χώρα από τους επενδυτές, τότε και οι νέοι θα βρουν και πάλι δουλειά».

Εν συνεχεία, εξύμνησε τον δούλο του mister Tsipra, όσο κανένας άλλος μέχρι τώρα και κάλεσε τον ελληνικό λαό να τον ξανακάνει πρωθυπουργό της ρημαγμένης χώρας: «Θα πρέπει διδαχθούμε και να μην έχουμε προκαταλήψεις απέναντι σε μια αριστερή κυβέρνηση. Αυτή η αριστερή κυβέρνηση απέδειξε ότι μπορεί να ασκεί αξιόπιστη και σοβαρή πολιτική. Τον Τσίπρα τον εμπιστεύομαι. Αν παραμείνει Πρωθυπουργός, θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Αλλά νομίζω ότι του αξίζει να του εμπιστευτεί κανείς το μέλλον της Ελλάδας».

Ισχύς της συγκυβέρνησης των προδοτών, η λατρεία των διεθνών τοκογλύφων και των οργάνων τους!