ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ

Προς εκείνους που έχουν ξεχάσει να σκέπτονται

Το ρεύμα των λαθρομεταναστών συνεχίζει αδιάκοπα να ρέει προς την Ελλάδα, μια ροή ανθρώπων που θα είναι ασταμάτητη αν συνεχίσουν οι προδότες πολιτικάντηδες να προσδιορίζουν το μέλλον μας. Οι λαθρομετανάστες όμως δεν είναι μόνο μια ροή μεμονωμένων ατόμων, είναι κάτι πολύ περισσότερο και κάτι που δυστυχώς υποτιμάται. Πέραν από μεμονωμένα άτομα είναι και συλλογικότητες.

Κάθε ένας από τους λαθρομετανάστες είναι μέρος μιας πνευματικής και βιολογική συλλογικότητας, όπως φυλή, θρησκεία, λαός, κοινότητα. Αυτή η συλλογικότητα έρχεται αντιμέτωπη με την δική μας, η οποία όμως έχει αλλοιωθεί μέσα στην ατομικότητα της κοινωνίας μας και από την προπαγάνδα των εξαρτημένων μέσων ενημέρωσης. Αυτή η απώλεια της συλλογικότητας μας μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια της επικράτειας μας.

Εκείνοι που έχουν ξεχάσει πώς να σκέπτονται βιολογικά δυστυχώς αγνοούν την αλήθεια, διότι για αυτούς ο όρος «βιολογικό» είναι μια ανοησία. Κατά συνέπεια δεν κατανοούν την λαθρομετανάστευση ως απώλεια της επικράτειας, αλλά ως εμπλουτισμό της ελληνικής χώρας, αν και δεν μπορούν να παράσχουν κανένα πειστικό στοιχείο για αυτό τον εμπλουτισμό. Αυτοί οι ανόητοι δεν καταλαβαίνουν ότι η ελληνική επικράτεια πρέπει να προστατεύει τα σύνορα της και επομένως και το δικαίωμα των Ελλήνων για πατρίδα. Χωρίς επικράτεια και πατρίδα δεν μπορεί να επιβιώσει ένας λαός. Οι λαθρομετανάστες που είναι καλύτερα εκπαιδευμένοι στον αγώνα για επιβίωση έχουν καταλάβει την αδυναμία της Ελλάδας και αρπάζουν την ευκαιρία που τους προσφέρεται αφειδώς.

Μόνο άρρωστες και παρανοϊκές κοινωνίες παραιτούνται οικιοθελώς από την επικράτεια τους και αφήνουν ξένους να την καταλάβουν. Βέβαια όλοι αυτοί οι άρρωστοι και παρανοϊκοί υποκρίνονται ότι αγαπούν τους ξένους. Αναρωτιόμαστε αν κάποιος που μισεί τον εαυτό του, την φυλή του, την κουλτούρα του, την ταυτότητα του ή τον ίδιο του τον λαό μπορεί να αγαπά κάποιον ξένο; Ούτε οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες το πιστεύουν αυτό. Εν τούτοις η «ανθρωπιστική» συμπεριφορά όλων αυτών των παρανοϊκών (ας θυμηθούμε τα καλωσορίσματα στην Λέσβο) είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας παρακμιακής κοινωνίας που δεν θέλει να καταλάβει ότι οι λαθρομετανάστες παίρνουν σταδιακά το τιμόνι της χώρας στα χέρια τους και σε λίγο θα καθορίζουν την πορεία του ελληνικού πλοίου. Ήδη βήματα αυτής της πορείας είναι ορατά, βήματα διοικητικά, νομοθετικά, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά. Πρέπει κάποιος να είναι εντελώς ηλίθιος και να πάσχει σωματικά και διανοητικά ώστε να μην έχει παρατηρήσει αυτή την πορεία.

Η πολυπολιτισμική κοινωνία, η οποία επιδιώκεται από στοές, λέσχες, εκκλησίες, την οικονομία και την πολιτική, στοχεύει σήμερα σε μια μεγάλη ανταλλαγή πληθυσμών που θεωρείται «πολιτικά ορθή», όμως βιολογικά ορθή δεν θα γίνει ούτε σήμερα ούτε αύριο. Διότι αυτή η ανταλλαγή πληθυσμών δεν σημαίνει ειρήνη και δικαιοσύνη, αλλά βία και αδικία. Η ιστορία είναι άφθαρτος μάρτυρας περί αυτού. Το γεγονός ότι εξακολουθεί και επιδιώκεται αυτή η πολυπολιτισμική κοινωνία επιμόνως έχει δυο βασικούς λόγους: Την σιωνιστική κυριαρχία και το κέρδος.

Είναι καταπληκτικό ότι η ισότητα, επίκληση της οποίας γίνεται και στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, εξακολουθεί να λατρεύεται από τους κοινωνικά άρρωστους και ηλίθιους ως νόμος της φύσης, παρ’ όλο που η φύση δεν έχει να επιδείξει κάτι τέτοιο. Ως γνωστόν πρώτος φυσικός νόμος είναι η υποταγή και η εξάρτηση. Τουτέστιν αν κάποιος προσκαλεί ή δέχεται λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα γίνουν αριθμητικά ισχυρότεροι, δεν θα επιζήσει. Επειδή η ελευθερία είναι ασυμβίβαστη με την αδυναμία.

Γ. Λιναρδής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pros-ekeinous-pou-echoun-jechasei-na-skeptontai#ixzz5OgwltwXV