Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΛΒΙΝΙ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ!

Ιστορία γράφει ο πατριώτης Σαλβίνι στην Ιταλία, εκμηδενίζοντας τη μεγάλη πληγή της λαθρομετανάστευσης. Και το πιο βασικό, είναι ότι δεν κάνει πίσω από τις θέσεις του ούτε χιλιοστό, παρά τις συνεχείς προκλήσεις των νεοταξιτών!

Έτσι, αρνείται ρητά και κατηγορηματικά να επιτρέψει την αποβίβαση στην ιταλική νήσο Λαμπεντούζα των 180 λαθρομεταναστών που επιβαίνουν στο πλοίο Diciotti και θέλουν σώνει και καλά να μεταβούν στην Ιταλία – το πλοίο παραμένει από την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Λαμπεντούζα, καθώς δεν το έχει δοθεί άδεια ελλιμενισμού με την ιταλική κυβέρνηση.

Κι όπως ξεκαθάρισε, δεν θα διστάσει να στείλει πίσω στη Λιβύη τους 180 λαθρομετανάστες, εάν δεν επιλυθεί το ζήτημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Εννοώντας βεβαίως, να προσφερθεί άλλη ευρωπαϊκή χώρα να τους δεχθεί (από τις… «αλληλέγγυες»), γιατί η Ιταλία είναι πλέον χώρα «κλειστών συνόρων».

(ΥΓ): Σίγουρα, πολύ θα ήθελαν οι «αλληλέγγυοι» Τσίπρας και Καμμένος να τους παραλάβουν, αλλά δεν το αποτολμούν έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση στη χώρα!