ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΗΣ COSCO ΓΙΑ ΤΟ… ΜΠΑΓΙΟΚΟ

Τις συνήθεις πρακτικές σε όποια εργοδοσία αρνείται να καταβάλλει τον «κόκκινο φόρο» στα μαύρα ταμεία του… τιμημένου κουκουέ, εφαρμόζει το ΠΑΜΕ στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά με τα συντρόφια αφεντικά της κινέζικης Cosco τα έχει βρει… μπαστούνια. Έτσι τα συντρόφια του ΠΑΜΕ τους… κατήγγειλαν:

«Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εργοδοσία της Cosco, που με εντολή της, μπράβοι και μαύροι μηχανισμοί άλλων εποχών επιτέθηκαν και χτύπησαν πισώπλατα μέρα μεσημέρι τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων της επιχείρησης, Μάρκο Μπεκρή, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των εργαζομένων. Η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός δεν θα περάσουν! Να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν στο λιμάνι και κανέναν τόπο δουλειάς. Καλούμε τους εργαζόμενους στην Cosco να δυναμώσουν το σωματείο τους, την ενότητά τους. Να συνεχίσουν πιο αποφασιστικά, πιο δυναμικά τον αγώνα που έχουν ξεκινήσει για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης, για αυξήσεις στους μισθούς, για συγκροτημένα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα».

Μαγκιές σε κομμουνιστές εργοδότες πάτε να κάνετε συντρόφια; Γίνονται αυτά ωρέ; Πιο εύκολο είναι ν’ αρχίσει ν’ ανατέλλει ο ήλιος από τη… Δύση, παρά να πέσει… ψείρισμα σε κόκκινα αφεντικά!