Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΟΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΗΔΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ!

Μπορεί η συγκυβέρνηση των τουρκοπροσκυνημένων, Τσίπρα-Καμμένου, να διόρισε προ ημερών προσωρινούς τοποτηρητές στις Μουφτείες Ξάνθης και Κομοτηνής (στην θέση των μουφτήδων που ουσιαστικά αποπέμφθηκαν με υποχρεωτική συνταξιοδότηση…), αλλά στην περίπτωσή τους δε φαίνεται να ισχύει ο κανόνας «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Στογιαννίδης, μιλώντας στο Δίκτυο ΑΜ-Θ της ΕΡΤ για ζητήματα επικαιρότητας, οι προδότες ετοιμάζουν νόμο για την εκλογή των μουφτήδων (που θα γίνει καθ’ υπόδειξη του τουρκικού προξενείου…), σύμφωνα με την πάγια απαίτηση των Τουρκαλάδων και προφανώς ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Ιδού η ομολογία του: «οι τοποτηρητές που διορίστηκαν με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι προσωρινοί και ο στόχος της κυβέρνησης είναι να δημιουργηθεί το κατάλληλο νομικό πλαίσιο για να μπορεί να εκλέγονται οι θρησκευτικοί ηγέτες της μειονότητας που είναι οι Μουφτήδες».
Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου!