ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΕΠΕΔΡΑΜΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ;

Μια πολύωρη στάση, με πολύ νόημα, πριν μεταβεί στο Βερολίνο προς συνάντηση της φράου Μέρκελ, έκανε ο πρόεδρος Πούτιν στην Αυστρία, για να παρευρεθεί στον γάμο της υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Κάριν Κνάιστ! Η οποία, διορίστηκε στη θέση αυτή από το «ακροδεξιό» (σύμφωνα τα διάφορα φερέφωνα της CIA…) κόμμα FPO, του αντικαγκελαρίου Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε.

Ο Ρώσσος πρόεδρος εμφανίστηκε στην τελετή, που έγινε σ’ έναν αμπελώνα στην Στυρία, κρατώντας ένα μπουκέτο με λουλούδια και συνοδευόμενος από μια ομάδα Κοζάκων χορωδών που τραγούδησαν για τους νεόνυμφους.
Μάλιστα, προς γενική κατάπληξη, χόρεψε και με την νύφη.

Φυσικά, η παρουσία του Πούτιν στον γάμο δεν ήταν καθόλου τυχαία. Ήθελε με την κίνησή του αυτή να επιβραβεύσει την εξωτερική πολιτική της πατριωτικής κυβέρνησης της Αυστρίας, η οποία κινείται εκτός της αντιρωσσικής γραμμής της Ε.Ε. και έχει θορυβήσει τους διεθνείς τυράννους!

Καταλάβατε τώρα γιατί τα κατάπτυστα παρακρατικά αμερικανοτσογλάνια της made in USA συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου-Ρουβίκωνα, επέδραμαν προχθές –για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες!- στην πρεσβεία της Αυστρίας;