ΟΥΑΟΥ! Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΔΟΥΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ!

Τα κομμούνια της Βενεζουέλας έβαλε στο στόχαστρο ο σύντροφος Μαδούρο (ο οποίος δεν είναι ακριβώς κομμουνιστής…), για την πρόσφατη δολοφονική επίθεση που έγινε εναντίον του (αν και υπάρχουν πολλοί στην χώρα που αμφισβητούν εάν πράγματι επρόκειτο για τέτοια κι όχι για προβοκάτσια του καθεστώτος…). Έτσι, συνελήφθη ως οργανωτής της επίθεσης ο Ίον Λούνα, μέλος της Κ.Ε. του Κ.Κ. Βενεζουέλας και περιφερειακός σύμβουλος σε κρατίδιο που συνορεύει με την Κολομβία (την κυβέρνηση της οποίας κατηγορεί ο σύντροφος Μαδούρο, ότι διέταξε την επίθεση…) και το… τιμημένο κουκουέ, που πρώτο είχε βγάλει ανακοίνωση συμπαράστασης στον Μαδούρο μετά την απόπειρα, τώρα στρέφεται… εναντίον του, γελοιοποιούμενο:    

«Ενημερωθήκαμε από το Κομμουνιστικό Κόμμα Βενεζουέλας για μία προβοκατόρικη ενέργεια που στρέφεται σε βάρος του. Όπως αναφέρει η Ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΒ, γίνεται προσπάθεια να συνδεθεί το Κόμμα «με τρομοκρατικές, φασιστικές, διεφθαρμένες και αντεθνικές ενέργειες». Τέτοια είναι η υπόθεση εναντίον του σ. Yhon Luna, μέλους της ΚΕ του ΚΚΒ και Περιφερειακού Συμβούλου στο Κρατίδιο Táchira της Βενεζουέλας.

Σύμφωνα με το ΚΚΒ, η προβοκάτσια έχει στόχο να μη διερευνηθούν οι σοβαρές καταγγελίες, που έχει καταθέσει ο σ. Yhon Luna ενάντια στη διαφθορά, τις μαφίες και την παραβίαση βασικών δικαιωμάτων σεβασμού της ανθρώπινης ζωής, που φέρονται ότι έχουν λάβει χώρα από ιδρύματα της διαχείρισης της δικαιοσύνης και από στελέχη των οργανισμών ασφαλείας του κράτους.

Το ΚΚΕ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στην πάλη του Κομμουνιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας υπέρ των συμφερόντων του εργαζόμενου λαού, καταδικάζει την προσπάθεια σύνδεσης του ΚΚΒ, των ηγετικών στελεχών και μελών του με ενέργειες που δεν έχουν σχέση με την πρακτική της μαζικής ταξικής πάλης, που ακολουθούν οι Βενεζουελάνοι Κομμουνιστές».

Απάνω τους σύντροφε Μαδούρο! Κι αφού «τακτοποιήσεις» με τον τρόπο που ξέρεις καλά τα συντρόφια της χώρας σου, έλα μια βόλτα κι από δω, να… «τακτοποιήσεις» και τα δικά μας, γιατί βγάλανε… γλώσσα!