ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ! «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΟΙ ΛΗΣΤΟΦΟΝΙΑΔΕΣ!

Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε και συνέβη το βράδυ της Τετάρτης. Ένας 25χρονος Έλληνας, που εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στο ξενοδοχείο Χίλτον της Γλασκόβης στην Σκωτία κι είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές, έπεσε θύμα ληστοσυμμοριτών «προσφύγων», που στήνουν καρτέρια σε ανύποπτους Έλληνες και τουρίστες στο λόφο του Φιλοπάππου.

Το θύμα δέχθηκε ληστρική επίθεση από τρία «προσφυγάκια», ενώ βρισκόταν με 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία (από την οποία προηγουμένως βούτηξαν το κινητό και το πορτοφόλι της), ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί τους, πιάστηκαν στα χέρια και είναι άγνωστο αν κατά τη διάρκεια της πάλης έπεσε με το κεφάλι από ύψος τεσσάρων μέτρων ή αν τον έσπρωξαν τα «προσφυγάκια». Αμέσως μετά την θανατηφόρα πτώση του, τα «προσφυγάκια» την κοπάνησαν, ενώ η κοπέλα που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις «αρχές».
Πάνω στον βραχάκι που έγινε η επίθεση εναντίον του βρέθηκαν μπουκάλια μπύρας αλλά και σπασμένα γυαλιά, με τα οποία προφανώς τον απείλησαν τα «προσφυγάκια».  

Από τον Απρίλιο έχουν εξαρθρωθεί τέσσερις συμμορίες «προσφύγων» που λήστευαν ζευγάρια στην περιοχή, αλλά οι «αρχές» δεν ενδιαφέρθηκαν να αστυνομεύσουν την περιοχή, κι έτσι φτάσαμε στην χθεσινή δολοφονία!