ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ: ΟΛΟ ΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ» ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Ο ΡΟΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΩ ΑΥΤΟ!

Σε μια κυνική ομολογία προχώρησε ο πρόεδρος… Νοτίου Ελλάδος (που δεν έχει τολμήσει να περάσει τα Τέμπη από τότε που υπογράφηκε η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών…), στην αντιφώνησή του κατά το γεύμα που του παρέθεσε η εκκλησιαστική επιτροπή του ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κάρπαθο. Ιδού τι είπε για τις θέσεις των κομμάτων (του «συνταγματικού τόξου» εννοείται…) στα εθνικά θέματα:

«Δεν μπορούν να υπάρχουν διαφοροποιήσεις μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, στους μεγάλους στόχους εξυπηρέτησης του δημόσιου συμφέροντος και ιδίως στα εθνικά μας θέματα. Εκεί η ενότητα είναι και θα παραμείνει αρραγής. Και αυτός είναι ο ρόλος μου».

Το τι εννοεί ο «ποιητής» είναι σαφές! Πως όλα τα συστημικά κόμματα (από ΝΔ μέχρι ΚΚΕ) έχουν κοινές –προδοτικές- θέσεις για τα εθνικά μας θέματα, ασχέτως αν για τα μάτια του κόσμου δείχνουν να «διαφωνούν» σε κάποια ζητήματα, όπως π.χ. η ΝΔ δείχνει ότι διαφωνεί στην προδοσία της Μακεδονίας, το ΚΚΕ δείχνει ότι διαφωνεί στην αμερικανοκρατία, κ.τ.λ. Εκείνο που δεν κατέστησε σαφές είναι το από ποιους του έχει ανατεθεί ο ρόλος των εγγυητή της προδοσίας! Βέβαια, η απάντηση σ’ αυτό είναι τόσο εύκολη όσο και το ερώτημα «τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια»: αυτοί που τον ανέσυραν από το πολιτικό περιθώριο και τον επέβαλλαν για πρόεδρο της «δημοκρατίας», δηλαδή οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί!