ΚΑΛΥΨΗ-ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΨΑΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ!

Ζούμε υπό καθεστώς κόκκινης χούντας, που αποκρύπτει τις πραγματικές ειδήσεις, που εκθέτουν την συγκυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» και των ψεκασμένων συνοδοιπόρων της!

Όπως, λοιπόν, κατήγγειλε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος των γρι-γρι Καβάλας, Γιάννης Μανιός, υπήρξε επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά Έλληνα ψαρά, από Τούρκους, στην περιοχή της Σαμοθράκης. Μάλιστα, το περιστατικό αυτό είχε γίνει δύο ημέρες πριν γίνει γνωστό (από τον πρόεδρο των ψαράδων της Λέρου), αντίστοιχο περιστατικό στο νότιο Αιγαίο, αλλά το είχαν αποκρύψει οι Τσιπροκαμμένοι, για ευνόητους λόγους.

Όπως τόνισε ο κ. Μανιός, οι πυροβολισμοί εναντίον του Έλληνα ψαρά ήταν η κορύφωση των προκλήσεων που γίνονται σε καθημερινή βάση όταν τα τουρκικά αλιευτικά μπαίνουν ανενόχλητα από τις ελληνικές «αρχές» στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Πότε θα «συγκινηθούν» οι κρατικές «αρχές» για να επιβάλλουν τον νόμο και να εμποδίσουν την είσοδο στα χωρικά μας ύδατα στους θρασύτατους Τούρκους; Πρέπει πρώτα να θρηνήσουμε θύματα;