ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ: ΟΙ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ «ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ «ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ;

Το παραμύθι ότι οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί (που μέχρι χθες, ως «Πόντιοι Πιλάτοι» προέτρεπαν δημοσίως τις δύο πλευρές, την ελληνική και την τουρκική, να «επιλύσουν τις διαφορές τους»…) «καθάρισαν» για την απελευθέρωση των δύο Ελληνόπουλων, διακινούν τα σεσημασμένα διαδικτυακά παπαγαλάκια της αμερικανικής πρεσβείας.

Ιδού τι γράφουν:

«Έντονο παρασκήνιο με παρέμβαση του αμερικανικού παράγοντα προηγήθηκε της αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
Όπως αναφέρεται όλα συνέβησαν στην συνάντηση της τουρκικής αποστολής, που έσπευσε άρον άρον στις ΗΠΑ, ώστε να συναντηθεί με Αμερικανούς αξιωματούχους, με στόχο να δουν τι θα γίνει με τις πρόσφατα επιβληθείσες κυρώσεις αλλά και τους μόλις ολίγων ωρών δασμούς στους τουρκικό χάλυβα που είχαν επιβληθεί από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, κατά τις επαφές τούρκων αξιωματούχων με στελέχη των υπουργείων Εξωτερικών και Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών στις 8 Αυγούστου οι Αμερικανοί έδωσαν στους συνομιλητές τους λίστα με περίπου 15 ονόματα κρατούμενων σε τουρκικές φυλακές.
Στον κατάλογο, σύμφωνα με πληροφορίες από την τουρκική πλευρά, περιλαμβάνονταν τα ονόματα του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη…».

Ωραίο το παραμύθι των παπαγάλων, αλλά δεν απαντά σ’ ένα εύλογο ερώτημα: πως «καθάρισαν» οι Αμερικανοί για τους δικούς μας αλλά όχι και για τον δικό τους, τον ευαγγελιστή πάστορα Άντριου Μπράνσον, ο οποίος κρατείται επί 22 μήνες στην Τουρκία;
Ε, παπαγαλάκια;