ΔΟΥΛΑΡΕΣ! ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Μάλιστα, κυρίες και κύριοι! Σήμερα αποφάσισαν οι Τσιπροκαμμένοι να αντιδράσουν στις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και στην αιχμαλωσία των δύο Ελληνόπουλων!!!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους διαδικτυακούς παπαγάλους του Καμμένου, όλα τα Γενικά Επιτελεία έχουν λάβει έγγραφο από το ΓΕΕΘΑ με συγκεκριμένες εντολές για άμεση διακοπή -μέχρι νεωτέρας- των περιβόητων Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με την Τουρκία – τα οποία έχουν εδώ και πολύ καιρό ακυρωθεί στην πράξη από την Τουρκία, με τις καθημερινές και μαζικές πλέον παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου και των χωρικών μας υδάτων, με εμβολισμούς ελληνικών πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού, κ.τ.λ.

Τα ΜΟΕ, που είχαν υπογραφεί επί πρωθυπουργίας Α. Παπανδρέου, από τον τότε υπουργό Εξωτερικών Παπούλια, περιλαμβάνουν την μη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και κατά την διάρκεια μεγάλων θρησκευτικών εορτών, την ανταλλαγή επισκέψεων σε επίπεδο διοικητών και επικεφαλής σχηματισμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και την πραγματοποίηση κοινών γυμνασίων στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.

Και βέβαια, είναι προφανές ότι η απόφαση αυτή των Τσιπροκαμμένων δεν έχει να κάνει με τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις και με την αιχμαλωσία των δύο Ελληνόπουλων (αλλιώς θα γινόταν στην ώρα της, κι όχι με εξάμηνη καθυστέρηση…), αλλά γίνεται κατόπιν διαταγής των υπερατλαντικών αφεντικών προς τις εγχώριες ΔΟΥΛΑΡΕΣ τους, για την εξυπηρέτηση καθαρά αμερικανικών συμφερόντων!

Μόνο που οι εντολείς των Τσιπροκαμμένων (Ύπατος Αρμοστής Πάιατ και CIA), νίπτουν πάντα τας χείρας τους σε όλες τις τουρκικές προκλήσεις, συστήνοντας στις δύο πλευρές να τα… βρουν. Μάλιστα, το ίδιο κάνουν και στην πιο κραυγαλέα περίπτωση τουρκικής πρόκλησης, την υπόθεση της απαγωγής των δύο Ελληνόπουλων! Και δεν αλλάζουν στάση ούτε και τώρα, που είναι σε ανοιχτή κόντρα με τον Ερντογάν Πασά! Διότι, ο σκοπός τους είναι –κατά τα φαινόμενα- είτε να «συνετίσουν» τον Ερντογάν, είτε να τον ανατρέψουν και να φέρουν στον «ίσιο δρόμο» την Τουρκία, επαναφέροντας στην εξουσία τους κεμαλικούς στρατοκράτες (που είναι αποδεδειγμένα χίλιες φορές χειρότεροι από τους ισλαμιστές στα ελληνο-τουρκικά…).

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τα ελληνικά συμφέροντα; Απολύτως καμμία! Η Ελλάδα χρησιμοποιείται σ’ αυτή τη φάση από τους Αμερικανούς και αύριο-μεθαύριο, όταν θα «φτιάξουν» τα πράγματα- θα πεταχτεί σα στυμμένη λεμονόκουπα!

Ας ελπίσουμε, χωρίς να χαθούν ελληνικά εδάφη και χωρίς να θυσιαστούν Ελληνόπουλα, στον βωμό της εξυπηρέτησης των αμερικανικών συμφερόντων!