ΣΥΜΦΩΝΕΙ… ΔΙΑΦΩΝΟΝΤΑΣ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Μια αστεία ανακοίνωση (με δήλωση Κουμουτσάκου) για τις τελευταίες καταστροφικές εξελίξεις στις ελληνο-0ρωσσικές σχέσεις, έκανε η Νουδούλα.

Η οποία, από τη μία εκφράζει την… «έντονη ανησυχία» της και ζητά άμεση ενημέρωση της βουλής (αυγουστιάτικα;) και από την άλλη δέχεται ως αληθή τα παραμύθια των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου, ότι η Μόσχα ενεπλάκη στα εσωτερικά της Μπανανίας μας, δήθεν οργανώνοντας και χρηματοδοτώντας τα εθνικά συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας!

Ιδού πως «κατάφερε» (διότι περί «κατορθώματος» πρόκειται…) ο Κουμουτσάκος να συμφωνήσει με τις αντιρωσσικές ενέργειες των Τσιπροκαμμένων και των υπερατλαντικών εντολοδοτών τους και να βάλει ταυτοχρόνως και ολίγη… αντιπολιτευτική σάλτσα, για τα μάτια του κόσμου:

«Η διατήρηση φιλικών και παραγωγικών σχέσεων με τη Ρωσσία είναι διαχρονική επιλογή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Αυτονόητη είναι επίσης η αρχή κάθε χώρα να σέβεται την κυριαρχία της άλλης και να αποφεύγει οποιαδήποτε εμπλοκή στις εσωτερικές υποθέσεις της.

Υπό το πρίσμα αυτό, παρατηρούμε με έντονη ανησυχία τις αρνητικές εξελίξεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος που έφτασαν μέχρι και την απαράδεκτη αναφορά του Ρώσσου Πρωθυπουργού σε «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου”. Ο τραυματισμός των ελληνορωσσικών σχέσεων είναι αναγκαίο να επουλωθεί το ταχύτερον δυνατόν με καλά μελετημένους, νηφάλιους και όχι παρορμητικούς χειρισμούς. Ως εκ τούτου, η Νέα Δημοκρατία επαναφέρει επιτακτικά πλέον το αίτημα της στην κυβέρνηση να παράσχει πλήρη ενημέρωση στη Βουλή για τις τελευταίες εξελίξεις στις ελληνορωσσικές σχέσεις».

(ΥΓ): Και δεν θα μπορούσε βεβαίως να γίνει αλλιώς, καθώς οι Τσιπροκαμμένοι και οι Κούληδες έχουν κοινά αφεντικά!