ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΓΑΙ-ΔΟΥΡΟΥ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ «ΑΚΡΑΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ»

Όχι μόνον εξακολουθεί η Γαι-Δούρου να αποποιείται των ευθυνών της για τις εθνικές συμφορές, με τις πλημμύρες στην Μάνδρα και τις φωτιές στο Μάτι, με τους εκατοντάδες νεκρούς, αλλά προκαλεί κι από πάνω την ελληνική κοινωνία και την μνήμη των αθώων θυμάτων της!

Έτσι, σε επίσκεψή της στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, υποκριτικά ντυμένη στα μαύρα και οπλισμένη με θράσος χιλίων πιθήκων, δήλωσε πως «είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε για το παρόν και το μέλλον, για την αντιμετώπιση ακραίων φυσικών φαινομένων και καταστροφών…».

Μόνο που η -εκατό φορές μικρότερη από την πυρκαγιά στην Ηλεία το 2007, σύμφωνα με το συμπέρασμα ειδικού επί των καταστροφών- πρόσφατη δολοφονική και καταστροφική φωτιά στο Μάτι, δεν ήταν «ακραίο φυσικό φαινόμενο», αλλά ακραίο φαινόμενο κοινωνικής ανευθυνότητας και αναισθησίας των Τσιπροκαμμένων και της ιδίας!

Κλείνουμε δε μ’ ένα εύλογο ερώτημα: πως μπορεί και κοιμάται το βράδια η εκ των βασικών υπευθύνων μιας τέτοιας εθνικής τραγωδίας, που με τις κατάλληλες ενέργειες ενός οργανωμένου κράτους θα είχε αποφευχθεί;