ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΑΤ, ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ!

Συνέχεια στα βρώμικα παιχνίδια της συγκυβέρνησης των αμερικανόδουλων Εφιαλτών Τσίπρα και Καμμένου, αυτή τη φορά με την μετάθεση στην Αθήνα (στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών) του Έλληνα πρεσβευτή στην Μόσχα, Ανδρέα Φρυγανά.

Η εν λόγω απόφαση σίγουρα έχει άμεση σχέση με τα όσα έχουν προηγηθεί στις ελληνο-ρωσσικές σχέσεις, εφόσον ο διορισμός του Φρυγανά έγινε τον Μάρτιο του 2016 και υπό ομαλές συνθήκες, η θητεία ενός πρεσβευτή διαρκεί το λιγότερο τρία χρόνια. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, δεν ζήτησε ο ίδιος ο πρεσβευτής την διακοπή της θητείας του στην Μόσχα.

Οπότε, δύο μπορεί να είναι οι ερμηνείες της κίνησης αυτής: Είτε ο Φρυγανάς εκτελούσε πλημμελώς τις αντιρωσσικές οδηγίες των αμερικανοπροδοτών Τσίπρα και Καμμένου, είτε το προδοταριό σκοπεύει ν’ αφήσει χηρεύουσα τη θέση του πρεσβευτή στην Μόσχα, με προφανή σκοπό την περαιτέρω υποβάθμιση των ελληνο-ρωσσικών σχέσεων.

Σε κάθε περίπτωση, οι επιπτώσεις στις ελληνο-ρωσσικές σχέσεις είναι καταστροφικές, με αποτέλεσμα να οδηγείται εκ των πραγμάτων η Μόσχα κατευθείαν στην αγκαλιά του Ερντογάν Πασά!

Αν αυτό δεν είναι μια νέα προδοσία των κατάπτυστων τσάτσων του Ύπατου Αρμοστή Πάιατ, Τσίπρα και Καμμένου, τι άλλο μπορεί να είναι;