ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

«Αντιλαμβάνομαι απόλυτα πως έχει μαυρίσει η ψυχή των ανθρώπων, όλων μας με αυτό που συνέβη στο Μάτι, και χωρίς να θέλω να συμψηφίσω την κατάσταση, αλλά στις 21 Αυγούστου, έχουμε ένα τεράστιο γεγονός, η χώρα βγαίνει από 8 έτη μνημόνια». Η συγκεκριμένη δήλωση ανήκει στον επαγγελματία αριστερό υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη και αναδεικνύει σε όλο της το βάθος την υποκρισία ενός ολόκληρου πολιτικού χώρου που πλούτισε παριστάνοντας την προστάτιδα δύναμη των φτωχών και των αδυνάτων.

Ειδικότερα και εις ότι αφορά την κυβέρνηση της αριστεράς και του συνοδοιπόρου Καμμένου βεβαίως, αποδεικνύεται εν τοις πράγμασι και κατά τρόπο οδυνηρό ως επί το πλείστον, πως κάθε έγκλημα που έχει εκείνη διαπράξει μέχρι σήμερα μα συνάμα και εκείνα που μελλοντικά θα ακολουθήσουν, καθαγιάζονται τρόπο τινά από το ελεεινό και κατάπτυστο ψεύδος της υποτιθέμενης εξόδου της χώρας από τα Μνημόνια. Είναι μάλιστα τέτοια η σπουδή της αριστεράς και του συνοδοιπόρου και συνεργού της Καμμένου να επιβάλλουν την ψευδαίσθηση του τερματισμού της οκταετούς μνημονιακής πολιτικής ώστε να μη διστάζουν να την προβάλουν ως το επίτευγμα εκείνο για την πραγματοποίηση του οποίου κάθε τίμημα, όσο βαρύ κι αν αυτό είναι, αξίζει.

Η αριστερά καταληστεύει το κράτος διορίζοντας αφειδώς τα κομματόσκυλά της, η αριστερά συνέβαλε τα μέγιστα στην περαιτέρω φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, η αριστερά χαιρέκακα τσακίζει φορολογικά την μεσαία τάξη κυρίως αλλά εξίσου και τους οικονομικά αδύναμους, η αριστερά ξεπουλά στους ξένους την δημόσια περιουσία έναντι πινακίου φακής, η αριστερά παραδίδει εκδικητικά την Μακεδονία στους σλάβους δίκην κομματικού καθήκοντος ανεκπλήρωτου από το 1949, η αριστερά πλουτίζει ασταμάτητα εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την εξωτερική χρηματοδότηση του προσφυγικού για να παριστάνει την παράταξη ενός πέρα ως πέρα κίβδηλου και σαφώς χρυσοπληρωμένου, καθ’ όλα εργολαβικού ανθρωπισμού και αλληλεγγύης. Προπαντός όμως, η αριστερά είναι εκείνη η οποία με μίσος συμπλεγματικό και ασίγαστο, αφήνει τους Έλληνες να πένονται και να βυθίζονται στην άβυσσο της μακροχρόνιας ανεργίας στην καλύτερη, να πνίγονται όπως στη Μάνδρα, να καίγονται όπως στο Μάτι ή να υποφέρουν τα πάνδεινα από τις επιδρομές των λαθρομεταναστών φιλοξενούμενών της στη χειρότερη. Κι αν κάτι φαντάζει βέβαιο είναι τούτο: τα δεινά του Λαού μας δεν πρόκειται να περιοριστούν, το ακριβώς αντίθετο θα συμβεί, θα πολλαπλασιαστούν και θα διογκωθούν διότι είτε το παραδέχονται κάποιοι είτε το αποσιωπούν το γεγονός παραμένει πως το άθλιο Καθεστώς της μεταπολίτευσης είναι χτισμένο απ’ την κορφή ως τα νύχια σύμφωνα και πάνω στις απαιτήσεις του εγχώριου μπολσεβικισμού και των εκπροσώπων του.

Ενώ λοιπόν το κομμουνιστικό Καθεστώς επελαύνει αφήνοντας πίσω του κυριολεκτικά καμμένη γη, ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός συμπατριωτών μας συνειδητοποιεί παρά την βαθιά αποπροσανατολιστική τακτική των μέσων μαζικής ενημέρωσης πως ο πυρήνας του λεγόμενου «Ελληνικού Προβλήματος» δεν είναι άλλος από αυτό το ίδιο το Καθεστώς που τυραννικά εξουσιάζει από το 1974 και μέχρι σήμερα. Ποια είναι όμως η πραγματική απειλή γι’ αυτό το δολοφονικό, αντεθνικό Καθεστώς, ποιο είναι αν θέλετε, το αντίδοτο στην μαρξιστική πανούκλα που έχει αλώσει και κατατρώει κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής;

Το ομολογούν οι ίδιοι οι αριστεροί σε κάθε ευκαιρία: «η πολιτική μας έχει ως βασικό της πυλώνα την αποτροπή της ακροδεξιάς στροφής και της επανόδου του φασισμού στην Ευρώπη και στην Ελλάδα».

Είναι δηλαδή ο Ελληνικός Εθνικισμός εκείνος ο οποίος επί της ουσίας και όχι επί των τύπων, συνιστά πραγματική απειλή για την αριστερά και όσα νοσηρά εκείνη εκπροσωπεί. Μήτε η Νέα Δημοκρατία, μήτε οι έμποροι του ζητωπατριωτισμού και της αρρωστημένης, ψόφιας μεταπολιτευτικής εθνικοφροσύνης βρίσκονται στο στόχαστρο της μαρξιστικής Χούντας. Μόνον η Χρυσή Αυγή, διότι απλούστατα μόνον η Χρυσή Αυγή αρνήθηκε να υποταχθεί και να γονατίσει στην μεταπολιτευτική παντοκρατορία της μπολσεβίκικης τυραννίας.

Όσοι αρνούνται να αναγνωρίσουν αυτή την πραγματικότητα την οποία επιβεβαιώνει η καθημερινότητα με σκληρό τρόπο, ας ράψουν τα κοστούμια των πανηγυρισμών κι ας αναφωνήσουν μετά του Κουβέλη, του Τσίπρα, του Καμμένου και των τρωκτικών της αριστεράς «ζήτω η έξοδος από τα Μνημόνια»! Εμείς οι Εθνικιστές όμως, δεν θα λάβουμε μέρος σ’ αυτή τη γιορτή μίσους κατά της Πατρίδος και του Λαού, η οποία είναι αντίστοιχη εκείνης της δήθεν «αποκατάστασης της δημοκρατίας». Κι όσο οι κόκκινοι θα εορτάζουν μαζί με τραπεζίτες και τοκογλύφους, η Χρυσή Αυγή στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Λαού μας θα αγωνίζεται με πείσμα, καλλιεργώντας ακούραστα το έδαφος για την αληθινή γιορτή του Ελληνισμού που θα σημάνει μονάχα όταν το φαύλο, διεφθαρμένο και αντεθνικό Καθεστώς γκρεμιστεί συθέμελα.