ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΒΙΖΕΣ ΣΕ ΡΩΣΣΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ!

Κλιμακώνουν μέρα με τη μέρα την ένταση στις ελληνο-ρωσσικές σχέσεις οι άθεοι και αμερικανόδουλοι τσάτσοι του Ύπατου Αρμοστή Πάιατ, Τσίπρας και Καμμένος.

Έτσι, την τελευταία εβδομάδα, ιερείς της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ανέφεραν ότι ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος αρνήθηκε τη χορήγηση βίζας χωρίς να τους παράσχει καμμία εξήγηση και ως εκ τούτου, η εκπρόσωπος του ρωσσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, ζήτησε εξηγήσεις από τις «αρχές» του κατάπτυστου αμερικανικού προτεκτοράτου Τσιπροκαμμενιστάν-Γραικυλιστάν!

«Έχουμε στείλει τη σχετική επισήμανση στην Πρεσβεία της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Μόσχα, ζητώντας να σχολιάσει σχετικά την κατάσταση, είτε να επιβεβαιώσει είτε να απορρίψει την πληροφορία. Αναμένουμε αντίδραση από την ελληνική πλευρά», είπε -σε διπλωματική γλώσσα- η Ζαχάροβα κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, επισημαίνοντας πως «το υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί πάντα στενά την κατάσταση γύρω από τις εκδόσεις βίζας για τους Ρώσσους πολίτες. Ασφαλώς, οποιαδήποτε διάκριση όσον αφορά στην έκδοση κάποιας βίζας, είτε έχει να κάνει με τη χώρα, είτε με το επάγγελμα είτε με τη θρησκεία, είναι απαράδεχτη».

Για τις δουλάρες του Πάιατ, όλα είναι αποδεκτά!